Sportfogadás tippek: Bayern München - 1. FC Köln

2015-02-27
Kevés igazán jó meccset rendeznek a mai napon, melyre fogadni is érdemes, de akad egy kivétel. Bayern München-Köln, nézzük közelebbről!

Bayern München - 1. FC Köln

Tipp: 1. félidő gólok száma: 1.5 felett

Odds: 2.02

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

A Bayern ezt a mai meccset szeretné 20-30 perc alatt lerendezni. Az előző két bajnokin nyolc és hat gólt lőtt a müncheni együttes, mindkét alkalommal - a Hamburg és a Paderborn ellen is- már 2-0-ás előnnyel vonult az öltözőbe a bajor együttes.

Most különösen fontos, hogy már a félidőre megnyugtató legyen az előny, így Pep Guardiola lehozhatná Robbent, Riberyt vagy Lewandowskit. Mert elvileg nem lesz tartalékolás, Guardiola a legerősebb csapatát próbálja pályára küldeni, amiből az derül ki, hogy tényleg szeretné félidőre elintézni a meccs érdemi részét a München. Jövő héten már kupameccs, ezért lenne fontos, hogy a 2. játékrészben már ne kéne izgulni

A Köln viszonylag stabil csapat, nem kap sok gólt. Igaz, nem is rúg. Mondjuk az is igaz, hogy a Bayern más kategória, mint a Köln legutóbbi ellenfelei. Ha Guardiola valóban pályára küldi azt a 11 játékost, amelyet a lenti összeállításban is látunk, akkor bizony nagyon jó esély van rá, hogy hazai pályán ez a találkozó félidőre eldől.

Várható kezdőcsapatok:

Bayern: Neuer - Rafinha, J. Boateng, Badstuber, Juan Bernat - Schweinsteiger - M. Götze, Alaba - Robben, Lewandowski, Ribery
Köln: Horn - Olkowski, Maroh, Wimmer, Hector - Vogt, M. Lehmann, Matuschyk - Risse, Svento - Ujah
 
 
Címkék: sportfogadás, tipp,