Sportfogadás tippek: Bayern - Bremen

2016-08-26
A Bayern az előző idényben a HSV-t 5-0-ra verte a nyitómeccsen, most egyik kedvenc ellenfelét, a Brémát látja vendégül.

Bayern München - Werder Bremen

Online sportfogadás tipp: Bayern góljai 4.5 felett

Unibet odds: 3.40

Tippmix odds: -

Kezdés: péntek, 20:30

 

Az előző idény nyitómeccsén a Bayern - Hamburg meccsen  5-0-ra nyert a hazai csapat. Most sem számíthatunk másra, mint hazai gólparádéra. Mlg úgy is, hogy a Münchennél sokan hiányoznak majd. Robben, Costa, Coman, Sanchez, Boateng és Badstuber sem játszik, de rendkívül bő a keret. Vélhetően a Neuer-Lahm-Martinez-Hummels-Alaba-Xabi Alonso-Vidal-Thiago-Müller-Ribery-Lewandowski-féle 11 kezd ma este. Nem gyenge.

A Werdernél van gond bőven, sokan távoztak. Ujah, a gólzsák, aztán a védelem szívéből Vestergaard, aki fontos gólokat is fejelt. Visszatért a Chelseahez Djilobodja, eligazolt Galvez és Kleinheisler is. Persze jöttek is jó páran, de hogy kik válnak majd be, és kik nem, az egyelőre kérdéses. Például Max Kruse is rizikófaktor, mert ugye ő a Wolfsburgban elég nagyot betlizett az előző idényben. Ha magára talál Brémában, akkor ok, de ha nem...

Unibet - 10.000 Ft bónusz új játékosoknak

Ha a Bayern várható kezdőjét nézzük, azért itt új fiú csak Hummels van, aki egyébként Bayern-nevelés. Ergo hazatért, és neki aligha lesznek beilleszkedési problémái. Egyben van a München, nem úgy a Werder.

Skripnik Brémája már a DFB Kupa első fordulójában búcsúzott (már persze a Brémának első), méghozzá a harmadosztályú Sportfreunde Lotte verte ki Junuzovicékat 2-1-el. A Bayern vélhetően rajt-cél győzelmet szeretne az idei kiírásban is, ehhez pedig nem árt egy 4-5 gólos hazai siker. Az ellenfél adott, és a Bréma nem nyerni jár Münchenbe.

Egészen elképesztő, de az utolsó 4 bajnokin, amikor a Bayern vendége volt a Bréma, a Bőrgatyások 22 gólt lőttek a Werder ellen, és legalább ötöt minden alkalommal. Ezen az utolsó négy -müncheni szempontból hazai- meccsen tehát átlagban 5.5 gólt lőttek Müllerék. Ez azért nem gyenge...

Tipp: 5-0.

Címkék: sportfogadás, tipp,