Sportfogadás tippek: Bayer Leverkusen - Bayern München

2016-02-06
Pénteki Bundesliga tippünk talán túlzottan is simán jött, egy pillanatig sem kellett izgulni. Maradunk a Bundesligánál, nézzük a hétvége egyik rangadóját, a Bayer-Bayern meccset!

Bayer Leverkusen - Bayern München

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.70

Iroda: winmasters

Kezdés: szombat, 18:30

 

Ősszel a Bayern München hazai pályán 3-0-ra verte el a Bayer Leverkusen együttesét. Schmidt mester tanítványai szeretnének visszavágni, és ha a Bőrgatyások két januári meccsét nézzük, nem is esélytelen a Gyógyszergyári együttes. A München még elég álmoskás, a Hamburg ellen 2-1-re nyert, nagyon izzadtságszagú meccsen, és a Hoffenheim elleni 2-0-is karcsúnak tűnik egy Bayerntől, pláne a tökutolsó Hoffenheim ellen.

Nem pörög még úgy igazán a München, de az is lehet, hogy sokkal több van bennük, csak egyszerűen nem volt kedvük ötöt rúgni múlt héten. Ez a mostani viszont komoly kis meccsnek tűnik, a Leverkusen biztosan meg szeretné nyerni ezt a találkozót. Schmidt csapata bátor, letámadásos focit játszik. Pep Guardiola azt nyilatkozta, hogy fekszik csapatának a Leverkusen focija, ám ha megint fásult lesz a München, és labdákat szór el a védekező harmadban, akkor lehetnek bajok. Már csak azért is, mert Javi Martinez és Boateng sem játszhat, és Benatia is kimarad, szóval három belső védő dőlt ki egyszerre, ami már egy Bayernnél is gondot okozhat. Kimmich és Badstuber játszik elvileg belső védőt a mai napon, hát nem egy végletekig összeszokott páros, az fix. Középen és elöl persze nincs gond, a védelem szélei is 'épek', de az a Badstuber-Kimmich páros időzített bomba. De ahhoz, hogy őket zavarba lehessen hozni, bátor játékot kell felvállalni.

Persze nem kell félteni a Bayernt, Costa, Lewandowski, Müller és Robben is pályán lesz, szóval simán benne van, hogy az őszi meccshez hasonlóan vagy hármat most is hint a Bayern. Costa és Robben játékán sok múlik majd, de aligha lesz probléma a motivációval. Az lehet, hogy egy Hamburgot vagy egy ligautolsó Hoffenheimet nem vesz teljesen komolyan a Bayern, nem tud felpörögni az ilyen csapatok ellen, de a Leverkusen már más tészta. Ősszel is több 'nagy' csapatnak vágott 5 gólt a Bayern, ennél a csapatnál tényleg bármikor benne van, hogy kiszakítja a gólzsákot!

Reméljük, hogy jó kis adok-kapok alakul ki, és akkor nem fogunk unatkozni, ráadásul egy kis pénzt is nyerünk! Ideális együttállás.

Címkék: sportfogadás, tipp,