Sportfogadás tippek: Bayer Leverkusen - Atletico Madrid

2017-02-20
Egy szürkébb hétfő után mi egyből keddel kezdjük a hetet. Persze, csak tippelés szempontjából, hisz a Leverkusen-Atleti találkozót kár lenne kihagyni sportfogadás szempontjából is.

Bayer Leverkusen - Atletico Madrid

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 1.5 felett

Bet365 odds: 1.44

Tippmix odds: 1.40

Kezdés: kedd, 20:45

 

Ha kedd, akkor BL. Beindult a nagyüzem, múlt héten is emlékezetes meccseket játszottak a csapatok, például a PSG-Barca 0-4-et egy ideig még emlegetni fogjuk.

A Leverkusen a Bundesligát tekintve felemás idényt fut. A 8. helyen áll a Bayer, ami nem az igazi, de 'csak' hét ponttal van lemaradva a 3. helytől, szóval semmi sincs veszve. Ha olyat hajrázik, mint az előző idényben, akkor odaérhet még akár a dobogóra is, de a top4-be mindenképp. Viszont most már oszlik a figyelem, itt a BL-párharc az Atleti ellen.

A Leverkusenből Calhanoglu idény végéig eltiltott, szóval ő hiányzik majd a kreatív zónából. A védelemből pedig Tah esett ki, viszont Toprak ott lesz, aki a hétvégi bajnokit hagyta ki eltiltás miatt. Az Atletinél a védelem jobb széle 'hiányzik', hisz bentről Godin, a szélről Juanfran esett ki. Őket Vrsaljko és Savic helyettesíti, a védelem másik oldalán Hernandez és Felipe Luis. Utóbbinak nagyon kell vigyázni, mert ha lapot kap, nem játszik a visszavágón.

Várható kezdőcsapatok:

Leverkusen: Leno - Henrichs, Toprak, Dragovic, Wendell - L. Bender, Kampl - Bellarabi, Brandt - Havertz, Chicharito

Atletico: Moya - Vrsaljko, Savic, Gimenez, Filipe Luis - Gabi, Koke - Saul Niguez, Ferreira-Carrasco - Griezmann, Gameiro

Ez már nem csoportmeccs, itt már nem nagyon fér bele a hiba. Ugyanakkor a tutyimutyi foci sem. Az Atletinek idegenben gólt, gólokat kell lőni. Mindenki mondogatja, mekkora jelentősége van az idegenben szerzett gólnak, és erre bizony jó esély van. Tah nem játszik, Bender játéka is kérdéses, Dragovic is túlizgulhatja a meccset. Az Atletico pedig masszív együttes, Griezmann mellett kérdéses, hogy ki kezd, mert hétvégén Griezmann 5 perc alatt vágott három gólt a Gijón elleni hajrában, benne van, hogy a BayArénában kezdeni fog. De ha mégsem, akkor az a Torres játszik, aki az előző körben háttal a kapunak emelt az ellenfél kapujába. Carrasco is jó formában van, de úgy csapat szinten elmondható az Atletire, hogy rendben van.

Viszont a Leverkusen is gondolhatja úgy, hogy hol harcoljon ki előnyt az előző idény döntőse ellen, ha nem otthon. Ráadásul az Atleti védelme azért döcögősebb. Azért Godin valóban hiányzik, ő az igazi oszlopa a 'tico hátsó sorának. A Matracosok kaptak gólt a Gijón ellen legutóbb, de otthon kaptak kettőt a Celta ellen is. Mindkét mérkőzést behúzta a 'tico, de gólt mindkettőn kapott!

Az Atleti utolsó két bajnokiján 5-5 gól esett, a Leverkusen Bundesliga meccsein 3 és 4 gólt láthattak a nézők. Mindkét védelemből hiányzik a legstabilabb tag, hazaiaknál Tah, illetve a vendégeknél Godin. Az Atleti célja, hogy előnyt harcoljon ki, a vendégek célja, hogy gólt, gólokat szerezzenek. Az 1.5 gól felett opció 1.44-es odds-szal fizet a Bet365-ön, bőven játszhatónak tűnik.

Címkék: sportfogadás, tipp,