Sportfogadás tippek: Basel - PSG

2016-11-01
Ha kedd, akkor BL! Jön a 4. csoportkör, a két hete játszott meccsek jönnek ismét, csak fordított pályaválasztással. Mi most a Basel és a PSG találkozóját vizsgáljuk meg közelebbről!

Basel - PSG

Online sportfogadási tipp: A Basel gólt szerez

Bet365 odds: 1.53

Tippmix odds: -

Kezdés: kedd, 20:45

 

A PSG hazai pályán nagyon elverte a Baselt. A Parc des Princesben 3-0-ra nyert a PSG, de csalóka eredmény ez. Elég csak annyit megemlíteni, hogy a Basel egész peches volt, hisz Lang, Doumbia és Suchy is telibe lőtte a kapufát. Mindhárom alkalommal kifelé pattant a bogyó, szóval közel sem az egy lefutott meccs.

Ráadásul szintén elképesztő adat, de legutóbbi 42 hazai nemzetközi tétmeccséből csak egyet veszített el otthon a PSG! Igen ám, de ma idegenben játszanak, és ha a Basel csak kapufákig jutott idegenben, otthon gólokat fog lőni!

A Basel az A csoportban egyelőre utolsó, ám ha kedden nyerni tud, akkor 4 pontja lesz, és bőven marad esélye továbblépni. Sőt ha szerencséje van a svájci csapatnak, az utolsó körben már a fixen csoportelső Arsenállal tudnak játszani hazai pályán, így ott a londoniak vélhetően egy tartalékos csapattal lépnének pályára.

A Basel otthon egyeduralkodó, és a BL-ben is voltak bravúrjai. Idén egyelőre még nem, de a helyzetek megvoltak a PSG otthonában is, csak gólra kellett volna váltani párat. Otthon talán jobban megy majd, és a PSG idén már Ibra nélkül sebezhetőbb. A Ligue 1-ben 6 pont a hátrány az éllovas Nice-hez képest, szóval nem sétagalopp a honi bajnokság sem. Elvileg itt a BL-ben ma a PSG bebiztosíthatná a továbbjutást, de van egy olyan érzésünk, hogy nem fogja. A Baselnek is az utolsó esélye, hogy meghagyja magának az esélyt a továbbjutásra, és a svájci együttes a Parc des Princesben sem volt elveszett. Ha esetleg nyerni nem is tud a hazai csapat, egy gólt minimum össze fog hozni. Aztán hogy mennyit kap, az már megint más kérdés...

Várható kezdőcsapatok és sérültek (forrás uefa.com):

Basel: Vaclík; Gaber, Suchý, Balanta, Traoré; Serey Dié, Xhaka; Callà, Delgado, Bjarnason; Doumbia.
Kérdéses:: Lang (ankle), Steffen (illness)

Paris: Aréola; Meunier, Marquinhos, Thiago Silva, Kurzawa; Matuidi, Verratti, Thiago Motta; Di María, Cavani, Lucas.
Nem játszik:: Aurier (ankle)
Kérdéses:: Pastore (calf)

Címkék: sportfogadás, tipp,