Sportfogadás tippek: Barry Hawkins - Judd Trump

2016-01-16
Szombaton rendezik a Masters két elődöntőjét, és ha minden 'jól' megy, a döntőben találkozik Ronnie OSullivan és Judd Trump!

Barry Hawkins - Judd Trump

Tipp: Trump nyer

Odds: 1.40

Iroda: sportingbet

Kezdés: szombat, 14:00

 

Barry Hawkins a hét elején hozott már egy tippet nekünk még Perry ellen. Hawkins Perry legyőzése után Mark Allent is elverte, méghozzá 6-2-re, de Allenről tudjuk, hogy el tud gurulni nála a gyógyszer, ő sosem a türelméről volt híres. Hawkins pedig akkor is nyugodt, amikor ideges. Allen ha fejben ott van, akkor nagyon jó, de ha leszáll a lila köd, akkor könnyen verhető.

Trump az első körben S. Maguire-t verte, ő sem feltétlenül egy nyugodt játékos, de azért megizzasztotta Judd Trumpot. Aztán jött a döntőnek is beillő Robertson elleni csata pénteken. A fiatal angol végig vezetve nyert, de csak döntő frame-ben tudta behúzni a meccset. Nagyon jól játszottak mindketten, röpködtek a 100-as break-ek, egy-egy hiba el is döntötte a frame-eket. Judd jó formában van, és ha ő formában van, nem nagyon lehet megverni!

Hawkins ellen legutóbb a Chamipons League sorozat keretében játszott három nyert frame-ig tartó csatában Trump nyert 3-0-ra. Hat nyertig legutóbb a 2013-as Mastersen találkoztak, ott is Trump volt a jobb, de a 6-5-ös zakó miatt Hawkins sem szégyenkezhet.

Mindkét játékos formában van tehát, ha nem így lenne, nem lennének itt. Ugyanakkor Trump tényleg olyan srác, hogy ha megy neki a játék, akkor nagyon nehéz bármit kezdeni ellene. A másik ágon O'Sullivan és Bingham játszik, márpedig 100-ból legalább 98 snooker-fan azt várja, hogy vasárnap Trump és Ronnie játssza a döntőt, ami ha összejön, nagy csemege lesz!

Címkék: sportfogadás, tipp,