Sportfogadás tippek: Barcelona - Valencia

2015-04-18
A Camp Nouban fogadja az FC Barcelona a Valenciát délután 16 órai kezdettel. Nehéz meccs előtt állnak a katalánok, hisz a Valencia jó formában van, és minden bizonnyal több energia van a vendég-együttesben, mint a hazaiban.

FC Barcelona - Valencia CF

Tipp: mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.90

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:00

 

A Barca legutóbb megbotlott a Sevilla ellen, ha ismét megteszi, a Real visszaveheti a tabella első helyét. Na, ezt aligha szeretnék átélni Messiék, így apait-anyait bele fognak adni. Persze a Valencia játékosai sem fognak a gatyába csinálni, nagyon ütőképes együttes a vendég, benne van a bravúr lehetősége.

Hazai oldalon a kulcsjátékoskat tekintve Iniesta az, aki nem léphet pályára, a vendégeknél Piatti és Perez marad ki sérülés miatt.

Ez a mai meccs nagy téttel bír, ettől független aligha lesz ez óvatos 1-0. Egyrészt nem a Barca sajátja, vagy már ha 1-0, akkor inkább a Valencia győzelme képzelhető el ilyen arányban. Emlékezzünk csak vissza, pont 16 órai meccsen nyert 1-0-ra anno a Malaga is a Camp Nouban.

Nincs mese, Messiéknek kell a három pont, és otthon nem is szokott gyámoltalanul játszani a Barca. Persze tényleg nem kell félteni a Valenciát sem, egy, vagy akár 2-3 gólra is jó lehet a denevéres társaság. Rodrigo, Feghouli és Alcacer veszélyes fazonok, ráadásul ne feledjük, a katalán együttes spílereinek lábában sokkal-sokkal több meccs van. A Valencia idén nem szerepelt európai porondon, míg a Barcelona szerdán is pályán volt.

Itt az idény vége felé méginkább kijöhet, hogy a Barca sokkal több meccset játszott. Fiatal, energikus és ügyes csapat a Valencia, nagyon jó tipp 1.90-es szorzón, hogy mindkét csapat betalál!

Várható kezdőcsapatok:
Barca
: Bravo-Alves-Mathieu-Pique-Alba-Rakitic-Busquets-Xavi-Messi-Neymar-Suarez
Valencia: Alves-Barragán-Mustafi-Otamendi-Gaya-Parejo-Fuego-Gomes-Feghouli-Rodrigo-Alcacer

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,