Sportfogadás tippek: Barcelona - Valencia

2014-06-12
Ma minden a vb-ről szól, ám a sportfogadás világában Brazílián kívül is van élet.

Barcelona - Valencia

Tipp: Barcelona

Odds: 1.28

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

 

Hihetetlen volt a két csapat harmadik meccse. Hihetetlenül gyenge. Persze ezen már nem szabad meglepődni, mivel a párharc első két felvonása sem hozott sziporkázó játékot. A 3. meccs harmadik negyedében láttunk egy kis kosárlabdát, a meccs többi része maga volta a nihil.

Látva azt, hogy mennyire izzadtságszagú volt az első és a második meccs, ettől a harmadiktól sem várhattunk sokat. Az első félidőben minden úgy alakult, ahogy az a nagykönyvben meg volt írva. A katalán együttes két idegenbeli győzelmet követően félidőre felépített egy 10 pontos előnyt, ami illet volna megtartani a végéig. Nem így történt.

Pedig kevés jel utalt arra a félidőben, hogy a Valencia feltámad. Eleve nyolc ember forgott, míg a katalánoknál Xavi Pasqual 12-es rotációval dolgozott. Igen ám, de ebből a 12 emberből minimum kettő tégla volt. Olesont már meg sem említem, mert az a srác, aki az alapszakaszban becsukott szemmel is beverte a triplákat, itt a Valencia ellen örül, ha a gyűrűt eltalálja. Navarro pedig élete egyik legrosszabb meccsét játszotta. Aki látta már őt a pályán, aligha hiszi el, amit látott.

Szóval ez a Valencia úgy jött vissza -10-ről a harmadik és a negyedik negyedben, hogy a találkozó végére Trigueros és Ribas is kiesett a rotációból. Trigueros beütötte az 5. személyijét, Ribasnak pedig kiment a térde, így a hajrában nem tudott csapata segítségére lenni. Sato pedig nem is kezdett, szóval tényleg kisebb csoda, amit láttunk kedden. Vagy mocskos nagy bunda, mert nem árt az a Barcának, ha még egy meccsen megtelik a Palau Blaugrana...

Azok a fránya triplák kivégezték a Barcát, ma azért ha egy átlagos 35 %-ot hoznak kintről, máris másképp néz majd ki a meccs képe. A festékben Dorsey ma is ellenállhatatlan lesz, és talán Tomic is összekapja magát, hogy Lorbekről ne is beszéljünk. Sokkal hosszabb a Barca padja, ez a párharc nem fog visszamenni Valenciába, itt és most lesz vége!

Nyer a Barca!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,