Sportfogadás tippek: Barcelona - Sporting

2017-12-05
A Barcelona tét nélkül lép pályára a BL hatodik körében, hisz csoportelső. A Sporting pedig a harmadik helyről várja az utolsó kört, és ha botlik a Juventus az Olympiakos ellen, akkor győzelem esetén még tovább is juthat.

FC Barcelona - Sporting

Online sportfogadás tipp: A Sporting gólt szerez

Bet365 odds: 1.57

Kezdés: kedd, 20:45

 

A Barca hétvégén csak 2-2-őt játszott a Celta Vigo ellen, már említésre sem méltó, hogy megint elvettek egy szabályos gólt a katalán együttestől. Ezúttal lest intett a vonalbíró, amikor épp nem kellett volna... Ez viszont a BL, ahol a Blaugrana simán nyerte a négyest, így az utolsó körben már tét nélkül gurigázhat. Valverde így több játékosát pihentetheti, és lehetőséget adhat azoknak, akik kevesebbet játszottak idén.

A Sporting viszont akár tovább is léphet, mert nincs rá garancia, hogy a Juve nyer Pireuszban. Lényeg a lényeg, veszíteni valója nincs a portugál csapatnak. Márpedig a Sporting képes lehet megfricskázni a Barcát, pláne akkor, ha a katalán együttes nem igazán teszi oda magát. Umtiti, Dembelé, Mascerano, Rafinha, Semedo és Iniesta tuti nem játszik, de pihenőt kaphat Rakitic, Alba, és még ki tudja, hogy kik. Suarez helyet például kezdhetne Alcacer, és az sem biztos, hogy Messi pályára lép.

A Sporting nem fog alibizni, pályára lép Dost, Fernandes, Gelson Martins, főleg utóbbi sebessége okoz majd gondot a katalán védelemnek. A védelemben ott lesz az ex-Barca spíler, Mathieu, de Piccini és Coentrao számára sem ismeretlen a Camp Nou, hisz mindketten játszottak már is a Betis és a Real Madrid színeiben.

Ez a Sporting egyben van, és ha van esély a továbbjutásra, miért ne próbálná megragadni a portugál együttes. Ráadásul a Barca hétvégén majd a Villarreal otthonában vizitál, na az nem tűnik egy könnyű menetnek. Szóval tényleg jó esély van rá, hogy most lesz a legjobban felforgatva a Barcelona a Valeverde érában, amit a Sporting egy, de akár 2-3 gól formájában kihasználhat.

Címkék: sportfogadás, tipp,