Sportfogadás tippek: Barcelona - Real Madrid

2013-06-14
Ma este 22:00-től rendezik az ACB liga nagydöntőjének 3. mérkőzését 11-es állásnál. Továbbra sem dőlt el semmi, az izgalom ma este is garantált!

FC Barcelona Regal - Real Madrid

Tipp: Real Madrid +8

Odds: 1.41

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

 

A nagydöntő első meccsén a Real 76-72-re tudott győzni. Hiába nyomta meg a 2. negyedet a Barca, és dobott 31 pontot, a Madrid a végén nem ismert kegyelmet. A 2. meccsen a lehető legkisebb különbség alakult ki a két csapat közt, 1 ponttal tudott nyerni a Barcelona. Mavrokefalidis a hajrában dobott egy triplát, miközben foultolták is, majd a büntetőt is értékesítette. Az volt a Barca nagy pillanata, be is húzták a meccset, pedig nem igazán voltak meggyőzőek.

Most a 3. meccs jön, a mi tippünk pedig az, hogy a Real nem kap ki 8 pontnál többel. Sőt az sem biztos, hogy kikapnak. A Barcánál Huertas eddig szükséges rossz, nagyjából semmi haszna nincs. Jasikevicius is csak súly, amit cipel a Barca, Navarro és Olesson azok, akikben lehet bízni. Picikét erősebbnek tűnik a Real, de két nagyon hasonló erősségű csapat ez.

Tavaly a nagydöntőben 5 meccsesre nyúlt a döntő, és bizony egy találkozó kivételével mind szoros volt. 1-6-6-4 pontok voltak a két együttes között, egyedül a 85-59-es Real győzelem lógott ki a sorból.

Idén is két szoros meccset láthattunk a fináléban, hiába volt kisebb-nagyobb hullámvölgy a két csapatnál, a végére azért csak maradt izgalom. Így lesz ez ma is, idén talán még közelebb van egymáshoz ez a két együttes. A bukik a Real-t tartották a finálé előtt esélyesebbnek a végső győzelemre, ami egyértelműen jobb alapszakaszbeli teljesítményüknek köszönhető. Ha netán 5 meccses lesz a döntő, akkor a mindent eldöntő mérkőzést Madridban rendezik, aminek azért lehet jelentősége!

Ismerve a spanyol klubok anyagi viszonyait, nem kéne meglepődni, ha ismét 5. meccsre kerülne sor, de az biztos, hogy izgalom ennek a találkozónak a végére is marad!

Sok sikert a tipphez, és jó hétvégét kívánunk mindenkinek!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,