Sportfogadás tippek: Barcelona - Rayo

2014-02-15
Ma este főműsoridőben játszik a világ egyik legjobb csapata, az FC Barcelona. Jövő héten BL-meccsre utazik Manchesterbe a katalán társaság, de ez nem lehet gátja a gólfesztiválnak!

FC Barcelona - Rayo Vallecano

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.30

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

 

Az FC Barcelona nem teheti meg, hogy ellazsálja ezt a meccset. A Rayo gyengécske csapatnak tűnik, és való igaz, hogy a Barca 100-ból 99-szer meg is verné a vallekasiakat, de ott van az az egy százalék. A Rayo egy őszinte csapat, nem áll be védekezni a nagyok ellen sem. Erre persze rá is farag, de így legalább rendre nézhető meccset produkál, nem úgy, mint egy Osasuna vagy egy Levante.

A Barcának tehát az első perctől nyomnia kell, gólokat szerezni, hogy a Rayo focistái nehogy felbátorodjanak. Azért a vendégeknél is van egy-két veszélyes játékos, és ha mondjuk egy Lass Diarra megindul, nincs olyan katalán védő, aki meg tudná állítani.

A katalánoknál Xavi kap pihenőt, rajta kívül mindenki a keretben. Még Neymar is, aki akár pályára is léphet, hogy szokja egy kicsit a játékot. A Rayo nem egy verekedős, nem egy durva csapat, szóval a brazil is nyugodtan vállalhat egy félidőt.

Tata Martino szeret rotálni, ennek ellenére ma este erős kezdőt küld pályára. Jól tudja az argentin mester, hogy ebben a bajnokságban egy meccset sem lehet ellazsálni. Valdes véd, széleken Alves és Alba. Középen Pique és a visszatérő Mascerano. Xavi nincs, így Fabragas biztosan lesz, mint ahogy Busquets és Iniesta is. Elöl Messi kihagyhatatlan, társai talán Pedro és Alexis lehetnek.

Egy-két poszton lehet változás, de az a valószínű, hogy a félidőre el akarja intézni a meccs lényegi részét a Barca, a másodikban pedig Neymar, Tello, vagy Sergi Roberto is játszhat akár egy félidőt.

A Rayo játéka fekszik a Barcának, talán ezért 26-1-es a gólkülönbség kettejük utolsó 6 tétmeccsén. Átlagban tehát több, mint 4 gólt lő a Barca a Rayónak, és ez ma sem lesz másként. Aztán ki tudja, lehet, hogy Larriveyék is villanak elöl, nem etalon a katalánok védekezése sem. Mondjuk a vendégek trénerének, Paco Jémeznek nincs könnyű dolga, hisz sérülés és eltiltás miatt legalább öt kulcsjátékosát nélkülöznie kell.

A legreálisabb eredmény a 4-0, de a 3-0, 5-0, 3-1, 4-1, 5-1 is bőven jó eredmény a tipp szempontjából.

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,