Sportfogadás tippek: Barcelona - Levante

2015-02-15
Remek formában van az FC Barcelona, így ezt illik kihasználni. Ma a Camp Nouban a Levante lehet a katalánok áldozata.

FC Barcelona - Levante

Tipp: Barca góljai 2.5 felett

Odds: 1.29

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:00

Messiék nem szórakoznak mostanában. A Barca többször elverte az Atleticót, legutóbb kupameccsen a Villarrealt, előtte bajnokin is elverte a katalán együttes Viettóékat, és persze a többi bajnokiját is lazán nyeri mostanában a Barca. Régóta nem hozott le úgy meccset a Barca, hogy ne lőtt volna hármat. Messi, Suarez és Neymar egyre inkább érzi egymást, és nincsenek negatív hangok sem a csapat körül.

Iniesta ma nem lép pályára, influenzás. Dani Alves eltiltott, őt Montoya pótolhatja. Iniesta helyén Rafinha juthat szóhoz, aki szintén remek formának örvend. A Levantének is lesz három hiányzója, köztük Baba és El Zhar, de van hiányzó a védelemben is. Igazából ennek sok információ értéke nincs, mert a legjobb Levante sem lenne ellenfele a Barcának a Camp Nouban.

A Barca nem játszik jövő héten BL meccset sem, így tolhatják, ami a csövön kifér. Messiék szokták élvezni ezeket a meccseket, ahol hazai pályán egy jóval gyengébb ellenfél ellen focizhatnak. Ha a Levante nem figyel, ismét összejöhet a 7-0, mint az előző szezon nyitómeccsén.

Az tuti, hogy a Barca három gól alatt nem áll le ma délután!

Címkék: sportfogadás, tipp,