Sportfogadás tippek: Barcelona - Las Palmas

2017-01-14
A spanyol élvonalban szombat délután 16:15-ös kezdettel csap össze a Barca és a Las Palmas. Egy dolog biztos, nem lesz csúnya meccs!

Barcelona - Las Palmas

Online sportfogadás tipp: 3.5 gól felett

unibet odds: 1.59

Tippmix odds: 1.50

Kezdés: szombat, 16:15

 

A Barcát nem nagyon kell bemutatni senkinek. Mondhatni, hogy stílusos futballt játszik, most függetlenül attól, hogy épp első vagy másodikak a tabellán. A Barca ilyen szempontból külön kategória. Viszont a Las Palmas sem akármilyen focit játszik. Ma vélhetően a Varas-Macedo-Lemos-Artiles-Castellano-Gomez-Mesa-J. Vieira-el Zhar-Livaja-Boateng-féle Las Palmas kezd, és bizony ez a Kanári-szigeteki csapat meg akarja majd mutatni országnak-világnak, hogy mire képes.

A Las Palmas legalább annyira stílusos együttes, mint a Barca, persze nincs Messi, Neymar vagy Suarez kaliberű játékosuk, de egyénileg nagyon képzettek, és csapatként is remekül funkcionálnak. Például itt van ez a Boateng, aki alárendeli magát a csapat érdekeinek. Sallangmentesen játszik, a csapatért játszik, és gólokat lő, gólpasszokat ad. Vieira egy zseni, tán a Barcában is helye lenne, ha nem is a kezdőben. Labdabiztos együttes a Las Palmas, tud kontrázni, érzi a tiki-takát, picit olyan, mint a Barca. Öröm nézni a játékát.

Igen ám, de néha a védők elég sűrűn bakiznak, néha túlzottan is szépen akarnak játszani. Nem vagdalják ki a labdákat, próbálnak apró passzokkal építkezni, de néha hiba csúszik a tili-toliba, és paff, ott a bekapott gól. Viszont ez tény, hogy a Las Palmas a 9 helyen áll, semmi veszíteni valója nincs. Egész biztos, hogy ezt a mai meccset élvezni akarják Vieiráék, és gólt, de inkább gólokat lőni. Ez a meccs nem a vagdalkozásról szól majd, hanem a szép megoldásokról, gólokról. Kicsit ilyen gála-szaga lesz, hagyják majd érvényesülni egymást a csapatok. Katalán oldalon mindenki egészséges, Messi, Neymar és Suarez is pályára lép, szóval a jó szórakozás és a gólok garantálva vannak.

Címkék: sportfogadás, tipp,