Sportfogadás tippek: Barcelona - Espanyol

2016-05-06
Két győzelemre van a bajnoki cím megszerzésétől az FC Barcelona. Előbb szombaton az Espanyol lesz az ellenfél, majd az utolsó körben a kiesés elöl menekülő Granada.

Barcelona - Espanyol

Tipp: FC Barcelona góljai: 3.5 gól felett

Odds: 1.53

Iroda: bet365

Kezdés: vasárnap 17:00

 

A Barca két győzelemre van az újabb bajnoki címtől. Vasárnap az Espanyol elleni derbit kell sikerrel megvívni. A másik barcelonai együttes általában kemény ellenfél, de most vélhetően ki lesz tömve rendesen. Eleve idegenben nem tudnak úgy felpörögni, és hiába derbi ez, azért nem egy súlycsoport a két együttes. Ha nem játszanak a durvaság határát súrolva, olykor átlépve, akkor Neymarék bohócot csinálnak az Espanyolból, ha meg túl kemények lesznek, akkor biztos, hogy valamelyik vendég spíler, vagy spílerek idő előtt mennek zuhanyozni.

A Barcánál minden kulcsjátékos egészséges, Lucho nem fog rotálni, játszik Messi, Neymar és Suarez is, aki vélhetően megelőzi CR7-t a góllövőlistán. Egyébként az Espanyol legutóbb nyert a Sevilla ellen, azzal a három ponttal pedig kb. bebiztosította a bennmaradást. Itt nem sok értelme lesz keménykedni, vélhetően az edző is elmondja, hogy senki el ne tiltassa magát az utolsó meccsről, az utolsó hazai meccsről, amit az Eibar ellen játszik le az Espanyol.

Hiába derbi ez, el fogja engedni a vendég együttes, az sem érdekli majd, ha 5-6, esetleg 7-8 gólt kap. Egyébként legutóbb idegenben a Barcától jóval gyengébb Las Palmas lőtt 4 gólt az Espanyolnak, meglepő lenne, ha a Barca ne jutna el legalább négy lőtt gólig. Utolsó hazai bajnoki, sőt utolsó hazai tétmeccs, a közönséget is ki kell szolgálni!

Tipp: 6-0

Címkék: sportfogadás, tipp,