Sportfogadás tippek: Barcelona - Elche

2014-01-05
Szombaton az Atleti megnyerte a bajnokiját a 18 fordulóban, így nyomást helyezett a Barcára és a Realra. Mindkét 'nagy' kötelező győzelmek előtt áll, szombaton a Barcán a sor.

FC Barcelona - Elche

Tipp: Barca góljai 2.5 felett

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:00

 

A Barca minden bizonnyal győzelemel nyitja a 2014-es évet. Páran a Barcából már játszottak egy találkozót a Katalán válogatottban, de ez a meccs, amit mindenképp meg kell nyerni. Messi már teljes értékű munkát végez, ám szombaton egész biztos nem játszik még, hisz kimaradt a keretből. Visszatér viszont V. Valdes. Nem lesz Dani Alves, és nem lesz Busquets, aki eltiltását tölti le.

A katalánok várható kezdőcsapata:

Valdes-Adriano-Pique-Puyol-Jordi Alba-Song-Xavi-Iniesta-Neymar-Alexis-Pedro

Az Elche a Camp Nouban esélytelen, így az esélytelenek nyugalmával lép pályára. Veszíteni valója nincs a csapatnak, szóval nyugodtan, tét nélkül játszhatnak. Ismerve a Barca védekezését, egy gól akár össze is jöhet, bár ha Valdes véd, azért azért már tészta.

Az Elchéből ráadásul hiányozni fog Lombán, Manu és Alvaro Jiménez sérülés, Suarez és Coro pedig eltiltás miatt. Az újonc együttesnek az lehet a célja, hogy megússza világraszóló zakó nélkül. vélhetően meg is fogja, bár a 3-0, vagy a 4-0 már nem néz ki túl jól. Ha a vendégek összehoznak egy gólt, és lesz 3-1, vagy 4-1, mindjárt szebben festene.

Nem kérdés a Barca győzelme, és az sem, hogy a katalánok minimum hármat gurítanak.

Címkék: sportfogadás, tipp,