Sportfogadás tippek: Barcelona - Cordoba

2014-12-20
A Barcának mindenképp meg kell nyernie a Cordoba elleni bajnokit, mert ha nem, hatalmas bajba kerül. A délután négytől kezdődő találkozókon ritkán szokott villogni a katalán együttes, de ma, hazai közönség előtt talán összekapják magukat Messiék 3-4 gól erejéig.

Barcelona - Cordoba

Tipp: Barcelona góljai 2.5 felett

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:00

Az szent igaz, hogy ebben az oddsban semmi érték nincs, ettől függetlenül a tippnek jönnie kell. A Getafe elleni döntetlen után illik kiengesztelni a szurkolókat, és persze a sportfogadókat is. Madridban nem ment a foci, idén nem először, és nem is utoljára. Otthon vélhetően jobban megy, magabiztosabbak a katalánok a Camp Nouban.

Neymar vélhetően csere lesz, Alves pedig biztosan kihagyja a mai meccset. Neymar helyén talán Pedro juthat szóhoz, a védelem szélén pedig Montoya, esetleg Adriano. A Rakitic, Xavi, Iniesta trióból is padon kezd valaki.

A Cordoba nem túl veszélyes csapat, sem otthon, sem idegenben. Legutóbb meglepetésre első győzelmét idegenben, a Bilbao otthonában hozta össze, de az is kisebb csoda volt, mármint az, hogy a Bilbao nem tudott egyenlíteni.

A Barca spílerei ki fogják gurigázni a Cordoba védőit. Lehet, hogy 20-25 percen keresztül tartja magát az újonc, de képtelenség, hogy kihúzza az első játékrészt bekapott gól nélkül. Aztán tudjuk jól, az első gólt a legnehezebb berúgni, a többi már könnyebben jön. A Barca játékosainak is jót tenne, ha egy szép meccsel búcsúztatnák az évet, Messiék azon lesznek, hogy ők is, és a közönség is jól szórakozzon.

A mi tippünk az, hogy a Barca minimum hármat lő! Nem túl nagy szorzó, de elég jó sansz van rá, hogy jönni fog. Amire még lehet fogadni, az a Suarez-gól (1.50). Eddig hét bajnokin lépett pályára Luis, de gólt még nem lőtt. Épp itt lenne az ideje!

Címkék: sportfogadás, tipp,