Sportfogadás tippek: Barcelona - Celta Vigo

2018-01-11
Az FC Barcelona elég tartalékos felállásban lépett pályára a vigói mérkőzésen. Ennek ellenére elérte célját, nem kapott ki, és lőtt gólt idegenben.

FC Barcelona - Celta Vigo

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Unibet odds: 1.75

Kezdés: csütörtök, 21:30

 

A Barcelona együttese 1-1-et játszott Vigóban a Celta ellen. Az idegenbeli gól azt jelenti, hogy jelen pillanatban a Barca a továbbjutó, hisz a Celta még nem lőtt gólt. A mi tippünk viszont az, hogy ez nem marad így.

Aspasék egyébként elég keményen bekezdtek 2018-ban, hisz az FCB elleni Király Kupa-találkozó után bajnokin a Real Madriddal játszottak, méghozzá elég pofásan. A Királyiak ellen bajnokin 2-2-őt játszott a Celta, és ha jobban belegondolunk, azzal a 2-2-es remivel épp a Blaugranának tett egy óriási szívességet, hisz a Madrid hátránya most már közel van a behozhatatlan kategóriához.

A bajnokságban csak a 15. a Celta, de sokkal erősebb csapat ez, mint a helyezés mutatja. Gólt lőtt a Barcának, aztán bajnokin kettőt vert a Real Madrid ellen is. Ez a visszavágót sem fogják eldobni maguktól, sőt épp ellenkezőleg. A bajnokságban már aligha lehet nagyot alakítani, de a Király Kupát adott esetben még meg is lehet nyerni. Veszíteni valója a Celtának nincs, ezért a mi tippünk az, hogy be fog találni a Camp Nouban.

Aztán valószínűleg a Barca-gól sem marad el, hisz a katalánok valószínűleg Messivel és Suarezzel állnak fel, egy erősebb középpályával, mert Valverde is tudja, hogy elbohóckodni, elkönnyelműsködni nem lehet ezt a találkozót. A vigói csapaton nem lesz nyomás, görcs nélkül fociznak majd Sistóék, és bizony ter Stegen sem fogja mindig óriási bravúrokkal menteni csapata bőrét.

A tippünk tehát az, hogy egy nyílt és szórakoztató mérkőzésen mindkét csapat betalál, és bizony az odds is elég pofás (1.75), ami valószínűleg esésnek indul majd.

Címkék: sportfogadás, tipp,