Sportfogadás tippek: Barcelona - Celta Vigo

2016-02-14
Ősszel a Celta alaposan elkente a Barcát, 4-1- lett a találkozó végeredménye a kis Barcának is becézett Celta javára. Vasárnap este jöhet a 'visszavágó'

FC Barcelona - Celta Vigo

Tipp: Gólok száma 3.5 felett

Odds: 1.60

Iroda: bet365

Kezdés: vasárnap 20:30

 

A katalán Barca ősszel tényleg megalázó vereséget szenvedett a Celta ellen. Egyéni hibák sorozatának eredménye volt a Celta négy rúgott gólja. Azóta sok idő eltelt, a vigói csapat süllyedésnek indult, a Barca pedig listavezető.

A most vendégségben lévő Celta ráadásul erre a találkozóra elég tartalékosan kénytelen kiállni. Orellana és Nolito például hiányozni fog a kreatív zónából, márpedig elég nehéz elképzelni, hogy nélkülük komoly sansza lehet értékelhető akciókat kidolgozni. Rajtuk kívül Bongonda, Sergi Gomez, Aspas és Fontas is hiányzik, szóval alsó hangon négy alapemberét nélkülözi ma a Celta.

A Barca tehát ilyen szempontból jó helyzetben van, mert a Celta ha felszívta volna magát, azért sokkal keményebb meccsre kényszerítette volna a Barcát. Így tartalékosan vélhetően csak a túlélés a cél. A katalán együttes ráadásul olyan szempontból is jó helyzetben van, hogy a Valencia elleni visszavágón a B sor lépett pályára Rakitic-csel kiegészülve, így vélhetően a horvát középpályás helyén ma Arda játszik. A Celta viszont több játékosát 'fárasztotta' a Sevilla elleni visszavágón!

Múlt héten a Barca egy förtelmes meccset húzott be a Levante ellen, most itt az ideje, hogy a győzelem mellett a közönséget is kiszolgálja a katalán együttes!

Várható kezdőcsapatok:

Barca: Bravo-Alves-Mascerano-Pique-Alba-Iniesta-Busquets-Turan-Messi-Neymar-Suarez

Celta: Alvarez-Jonny-Cabral-Mallo-Planas-Diaz-Radoja-Wass-Hernandez-Beauvue-Guidetti

Címkék: sportfogadás, tipp,