Sportfogadás tippek: Barcelona - Benfica

2012-12-05
Tegnap a magyar kézis lányok sokunknak bosszúságot okoztak. Persze ők még javíthatnak, de mi, akik fogadtunk rájuk, és bíztunk bennük, mi sajnos elveszítettük a pénzünket. Sebaj, ma mi is javítunk, ezúttal BL tippel szolgálunk!

 

Barcelona-Benfica

Tipp: Benfica szerez gólt

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

Vannak tippek, meccsek, amiket hosszú sorokon keresztül lehet elemezni! Ezt is, csak nem érdemes! :D

A Barca csoportelsőségét semmi sem veszélyezteti, ezért Tito Villanova több olyan futballistának ad lehetőséget, akik bajnokikon, vagy BL meccseken nem férnek a kezdőbe, de még a keretbe sem nagyon. Ne is húzzuk az időt, nézzük a Barca mai várható kezdőcsapatát:

FCB: Pinto – Montoya, Puyol (Adriano), Sergi Gómez, Planas – Song, Sergi Roberto, Rafinha – Tello, Messi, Villa.

Talán mondani sem kell, nem ez a Barca legerősebb kezdője, amit valaha láttunk. viszont ezek a srácok meg akarják mutatni, mit is tudnak, emlékezhetünk a tavalyi utolsó csoportkörre, ugyanilyen volt a helyzet, B csapattal is gálázott a Barca, igaz, gyengébb volt az ellenfél.

Nagyon sokan pihennek, Jordi Albának, Mascheranónak, Xavinak, Iniestának, Fábregasnak és Pedrónak pihenőt adott Villanova, de az is meglepő lenne, ha a mostanában rendre lesérülő Puyol játékát kockáztatná.

Jönnek a fiatalok, és így van ez jól! Igen ám, de a Benfica a legjobb csapatával érkezik, és nekik győzni kell mindenképp. Sőt arra is szükségük van, hogy a Celtic ne nyerjen, de ez már nem rajtuk múlik.

A portugálok várható kezdője:

Benfica: Artur – M. Pereira, Luisao, Garay, Melgarejo – Nolito, Matic, Cesar, John – Cardozo, Rodrigo.  (nem gyenge)

Aztán ha megnézzük, a Barca eddig két BL meccset játszott otthon, és mindkét meccsen kapott gólt. Sőt a gyengélkedő Spartak egyenesen kettőt rámolt be a katalánoknak.

Több helyen a gálameccs kifejezést húzzák rá a találkozóra, és könnyen lehet, hogy nekik van igazuk.

 

Sok sikert a tipphez!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,