Sportfogadás tippek: BATE - Videoton

2015-08-05
A BATE Boriszov 1-1-es döntetlent ért el múlt héten Fehérváron, így kedvező helyzetből várhatja a visszavágót. Persze nem reménytelen a Vidi helyzete sem, csak az a fránya mutatott játék...

BATE - Videoton

Tipp: 2.5 gól alatt

Odds: 1.65

Iroda: TippmixPro

Kezdés: szerda 19:30

 

Múlt héten hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Videoton a fehérorosz bajnokkal, a BATE Boriszovval. Nem volt egy túl magas színvonalú találkozó, született ugyan két gól, de elég fura körülmények között. Az egyik egy öngól volt, amelyet szabálytalanság előzött meg, a másik pedig egy fejesnek készülő vállas Viniciustól. Végül az a félig suta mozdulat eredményezte az egyenlítést. Hétvégén a DVTK ellen a magyar bajnok megtörte a jeget az NBI-ben is, köszönhetően Koman Vladimir emlékezetes hazaadási kísérletének, de 92 percig ott sem túl sokat mutatott a Vidi.

A fehérvári együttesből nagyon hiányzik Nikolic, aki a Legiában ontja a gólokat, és az a Sándor, aki irányította a Vidi játékát. Nincs Calatayud nem a kapuban, szóval fontos láncszemek estek ki a nyáron. Ha ez nem lenne elég, akkor ott van még Juhász sérülése, aki az odavágón esett ki, és nem utazott el Boriszovba Simon sem, aki vírusos megbetegedéssel küzd.

Nincs még összerakva ez a Vidi, itthon a második félidőben próbálkozott a csapat becsülettel, de akcióból sokra nem ment a fehéroroszok ellen.

A BATE sem egy virtuóz csapat, ezért tippeljük mára azt, hogy kevés gólt látunk az esti mérkőzésen. A Vidi találkozóin alig-alig esik gól, kész csoda volt a DVTK-nak rúgott dupla hétvégén, de ahogy írtuk korábban, ott Koman hibája is kellett a gólhoz.

A Boriszov védelme pedig igencsak egyben van, nagyon stabil a BATE, a hazai pontvadászatban is alig-alig kap gólt. Rudolf még nem léphet pályára, így a Vidiben ma is Ivanovski kezdhet elöl. Ő küzd, hajt becsülettel, de nem olyan vele a csapat, mint volt Nikolic-csal. Kovács nincs formában, még Gyurcsóban van a legtöbb veszély, de hát egyedül kevés lesz a BATE ellen.

A BATE fogja kontrolálni a játékot, megöli a Vidi amúgy sem túl acélos játékát. Vélhetően a Fehérvár is kivárásra játszik majd, elvégre is elég a meccs végén gólt lőni, és nyerni 1-0-ra. Eseménytelen első félidő lesz, a másodikban pedig hiába próbál majd váltani a Vidi, ezt a BATE-t nem egyszerű megverni, nem véletlenül vannak ott lassan minden évben a BL-ben.

Tipp: 2.5 gól alatt @ 1.65

Címkék: sportfogadás, tipp,