Sportfogadás tippek: Baltimore Ravens - Cleveland Browns

2016-11-10
Cleveland városának a baseball és a kosárcsapata mostanában elég sikeresnek számít, a Browns viszont ebben a szezonban is pofozógép az NFL-ben.

Baltimore Ravens - Cleveland Browns

Online sportfogadás tipp: Baltimore TD-jeinek száma 2.5 felett

Bet365 odds: 1.57

Tippmix odds: -

Kezdés: péntek, 02:25

 

A Cleveland Browns az idei NFL idény egyetlen nyeretlen csapata. Kilenc forduló ment le, kilenc meccsből egyet sem sikerült megnyerni. Mondjuk, ha van csapat, amely az elmúlt években igazi lúzernek számít, és hozzászokott a zakókhoz, az pont a Cleveland. Magasan a legtöbb pontot a Browns kapta, egészen pontosan 273-at. Meccsenként durván 30-at átlagban, ami elég sok, főleg úgy, hogy a támadósor sem tartozik az elit alakulatok közé.

A Ravens mérlege sem annyira rózsás, a 4 győzelem - 4 vereség viszont arra egyelőre jó, hogy  a Baltimore play off helyen van. A Pittsburgh például három vereségbe szaladt bele az utolsó három meccsén (egyet pont a Baltimore ellen gyűjtött be), pedig a rossz szériáig nagyon úgy tűnt, senki, és semmi sem állíthatja meg a Steelerst.

Szóval a Ravens 4-4-es mérlege annyira nem is rossz, és most a Browns ellen át lehet billenteni a mérleg nyelvét a győzelmek felé. A hazaiaknak lökést adhat, hogy legyőzték a nagy rivális Steelerst, amely győzelem ebben a csoportban szinte duplán számít. Ez a Browns elleni találkozó is csoportmeccs, szóval kiemelten fontos. Az egy dolog, hogy a Browns most sem tényező, de ha épp most nyerne, azért a Baltimore-nak könnyen a rájátszása mehet rá. Flaccóéknak ezt a meccset hazai pályán be kell húzni!

Egyébként a Browns azért lehet veszélyes, mert veszíteni valója nincs. Kilenc zakó, vagy tíz, hát nagyjából egyre megy. Ezért kell komolyan venni a Ravens számára ezt a találkozót, és lehetőleg az elejétől. Ezen a találkozón simán benne van, hogy a Ravens védelme is csinál touchdownt, az ugyanis fx, hogy a Browns QB-ja nagy nyomás alatt elad majd egy-két labdát, amit a védők is TD-re válthatnak. Amúgy sem sűrűn volt még olyan Browns meccs idegenben, ahol ne nyelt volna be a csapat legalább három TD-t...

Egyébként a tipp szempontjából jó lenne, ha a Cleveland is csinálna egy-két touchdownt, így a Baltimore is rá lenne kényszerülve, hogy pontokat pakoljon fel a táblára. De végül is, ha simán hozza a Ravens a TD-ket válaszok nélkül, nekünk az is bőven megfelel. Tipp: 33-13

Címkék: sportfogadás, tipp,