Sportfogadás tippek: Baku United - National Zagreb

2015-09-29
Futsalra fogadni, amikor BL is van? Igen!

Baku - National Zagreb

Tipp: Zagreb győzelem

Odds: 1.65

Iroda: ...

Kezdés: kedd 15:30

 

Mai tippünk azoknak szól, akik nem feltétlenül csak a tippmixben bíznak. Azt a meccset az UEFA Futsal Cup keretein belül rendezik, nem feltétlenül kínál majd minden iroda oddsot, jelenleg csak egy-két bukméker iroda mert előjönni oddsokkal, talán később bővül a lista, ahol fogadni lehet a meccsre.

Szóval futsal, 15:30-tól Győrben rendezik majd a Baku-Zagreb meccset. A csoport tagjai még a Győr Futsal csapata, valamint a fehérorosz Lida. Két együttes jut tovább, elvileg ez a kettő a Győr és a Zágráb lesz.

Ma a csoport első meccsén a Zágráb és a Baku játszik. Tavaly ez a meccs a Bakunak állt volna. Egyébként a Baku United nevével ellentétben nem azeri csapat, hanem angol, pontosabban londoni. Ott egy mecénás rengeteg pénzt tett bele ebbe a csapatba korábban, elég magas szinten játszottak, de a nyáron kiszállt a támogató, a Baku United pedig amatőr szintű csapat lett. Nagyon sokan eligazoltak, páran maradtak a tavalyi keretből, de nem a legjobbak. Tényleg azt olvasni/hallani, hogy amatőr szintű csapattá redukálódott a Baku United.

A Zágráb az előző körben, a Main Roundban három meccséből hármat megnyert, 30 gólt lőtt, és egyet kapott mindössze. Nem kizárt, hogy a horvát együttes kiüti a Baku-t. Igazából a Baku erejéről, vagy erőtlenségéről ez a meccs dönt, ezután leszünk okosabbak, de a Baku tavalyi kerete és a mostani teljesen megváltozott. A horvát futsal erős, több horvát játékos játszik pl. a spanyol élvonalban, a legerősebb futsal bajnokságban.

Itt elvileg 8-10 góllal is nyerhet a Zágráb, ami talán túlzásnak tűnik így elsőre, de a pakliban benne van! A bet365-él pl. rövid ideig kinn volt a Zágráb - 1 gól 1.72-ért, ami ajándék, és a gólok száma 5.5-ből overre 1.80-ért szintén elég jónak tűnő tipp!

Címkék: sportfogadás, tipp,