Sportfogadás tippek: Babos Tímea - Roberta Vinci

2015-07-15
Babos Timi Wimbledonban játszott az elmúlt hetekben, és női párosban, valamint vegyes párosban is igen messze jutott.

Babos Tímea - Roberta Vinci

Tipp: Vinci nyer

Odds: 1.55

Iroda: TippmixPro

Kezdés: szerda 15:30

 

Babos Timi az elmúlt két hetet Wimbledonban töltötte. Előbb egyesben próbálkozott, egy nyertes meccs után Serena Williams jött vele szembe, őt pedig nemcsak Timi, de senki nem volt képes megállítani a női mezőnyben. Timi a párosokkal viszont igen messze jutott. Mladenovic oldalán elődöntőt játszottak a női párosban, aztán vegyes párosban is összejött egy rendkívül szép eredmény. Peyával egészen a döntőig meneteltek, de ott már nem sikerült nyerni, Hingisék elég simán elverték Timiéket, de ettől függetlenül az is egy csodás, kevesek által várt eredmény!

A magyar lány tehát igen szép eredményeket ért el Wimbledonban, viszont egyre jobban úgy tűnik, a páros Timi igazi terepe. Egyéniben sem rossz, de párosban jó igazán. Ráadásul, amit fontos kiemelni, hogy Wimbledonban füves borításon játszott az elmúlt időszakban, most újra salakon kell/kéne bizonyítani.

Salokról fűre, és fűről salakra nem könnyű átállni! Vinci ilyen szempontból jobb helyzetben van, egyéniben korán búcsúzott Wimbledontól, párosban sem virított, minden tekintetben jobban felkészülhetett erre a bukaresti tornára. Ráadásul mivel Wimbledon neki kevésbé volt sikeres, jobban ki van éhezve a sikerre. Vasárnap óta eltelt két nap, tehát nem úgy esett be ide Wimbledonból a magyar lány, ettől függetlenül félő, hogy nem lesz képes felpörögni erre a mérkőzésre. Biztos, hogy hétfőn és kedden is edzett már salakon de edzeni, vagy tétmecset játszani nem ugyanaz, ráadásul a füves borítás után salakon, páros után egyéniben kell helyt állni.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,