Sportfogadás tippek: Babos Tímea - Karolina Pliskova

2016-03-25
Babos Timi Miamiban egyéniben már túl van egy meccsen a főtáblán, az amerikai Tatishvilit verte 2-0-ra. A második körben már kiemelt versenyzővel kell megküzdeni, mindenképp nehezebb feladatnak tűnik a cseh ellenfél legyőzése.

Babos Tímea - Karolina Pliskova

Tipp: Pliskova győz

Odds: 1.33

Iroda: bet365

Kezdés: péntek 16:00 (CET)

 

Közép-európai időzóna szerint délután 16 órától kezdődik Timi meccse a cseh Karolina Pliskova ellen. A cseh hölgy jelenleg a 14. a világranglistán, de tavaly nyáron volt a top10 tagja is! Babos Timi elsősorban párosban szokott világraszóló eredményeket elérni, egyéniben pedig azért küzd, hogy masszívan a top50-ben maradjon. Tatishvili legyőzése egy jó pont, Pliskova elleni győzelme viszont már bravúr lenne a javából.

Karolina eddig háromszor találkozott Timivel, mindhárom alkalommal győzött. Mindhárom meccsük kemény borításon zajlott, ahogy majd a pénteki is. Egyre simább meccseket játszik a két lány, és a különbség csak nő köztük. Az első meccsük alkalmával Timi még szettet nyert, aztán tavaly Cincinnattiben még az első szettben Babos jól megizzasztotta ellenfelét, 7-5 lett a vége. Kínában viszont októberben már sima két szettben nyert a cseh hölgy, bár az is igaz, hogy Timi akkor nem volt épp a legfittebb állapotban. Más kérdés, hogy az idény vége Pliskovának is az idény vége volt...

Szóval egyre simábban nyeri a meccseket a cseh lány. Ma is kemény borításon találkoznak, minden Karolina mellett szól. Még a forma is. Az előző tornáján Indian Wellsben egész sokáig menetelt, konkrétan az elődöntőig jutott, ahol a későbbi győztes Azarenka állította meg. Azarenka később a döntőben Serenát verte, szóval nagy tett volt a cseh hölgytől az elődöntőben az is, hogy szettet tudott nyerni Azarenka ellen.

Timi minden bizonnyal próbálja majd legjobbját nyújtani, de Karolina Pliskova most előtte jár, és a papírforma az, hogy két szettben győz. Mi azonban maradunk a sima győzelemnél, az is 1.33-as oddsal fizet, ami elég jónak tűnik. Pliskova kemény borításon verni fogja Timit, leüti majd a pályáról, a magyr lány pedig ismét marad a páros, reméljük, Shvedovával sokáig menetelnek majd itt Floridában (is).

Címkék: sportfogadás, tipp,