Sportfogadás tippek: Ausztria (női) - Svájc (női)

2017-07-18
Tegnap a női foci-Eb-ről sikerült elkapni a német-svéd meccs döntetlenjét 3.80-as oddsért. Ma egy picit kisebb oddsra megyünk, de reméljük, hogy ez a tipp is jönni fog.

Ausztria - Svájc

Online sportfogadás tipp: Svájc nyer

Bet365 odds: 1.83

Tippmix odds: 1.75

Kezdés: kedd, 18:00

 

A 2017-es kontinensviadalon a hölgyeknél Ausztria és Svájc is most debütál az Eb-n, eddig még egyik csapatnak sem sikerült kijutni. Viszont ahogy legutóbb a magyar férfi felnőtt válogatott is kijutott a létszámbővítésnek köszönhetően, így a hölgyeknél is jól jött pár válogatottnak a 16-os főtábla.

Ausztria és Svájc is először vesz részt az Eb-n, és bizony ebből a négyesből, ahol még a franciák és az izlandiak vannak, tovább is lehet jutni. Franciaország kiesése az óriási meglepetés lenne, de Lovoguezék mellett mindhárom válogatottnak van esélye továbbjutni.

Ausztria 23 fős keretéből 14-en a Bundesligában játszanak, de a svájci együttesben is szerepel 12 játékos, aki a Bundesligában keresi kenyerét. Négyen a Zürichből kerültek a válogatottba, szintén egy erős együttes, és Ramona Bachmann, a Chelsea légiósa is minőségi spíler.

A tippünk, hogy hiába újonc az Eb-k történetében mindkét együttes, azért Svájc picikét rutinosabb együttes. A helvétek például a 2015-ös vb-re is kijutottak, ahol becsülettel helyt álltak. Ecuadort például 10-1-re verték meg, de minimális különbséggel, azaz egy góllal kaptak ki olyan erős csapatoktól, mint Japán vagy Kanada. Svájc hátul rendkívül stabil, elöl pedig olyan támadók állnak rendelkezésre, mint Crnogorcevic, Bachmann vagy Dickenmann, akiket nem lesz egyszerű tartani. Az osztrák együttes azért sebezhetőbb, ráadásul elöl nagyjából csak Nina Burger az, aki komolyabb gólveszélyt jelent. Ő azért nem a védők álma, kellemetlen stílusú támadó, viszont nem tartozik a leggyorsabb játékosok közé. A svájci védők a levegőben rendben vannak, szóval nehéz dolga lesz keleti szomszédunk hölgyeinek, ha az első Eb-meccsükön nyerni akarnak, vagy akár csak pontot szerezni. A mi tippünk, hogy a rutinosabb Svájc ezt a meccset behúzza, és zsebre teszi a győzelemért járó 3 pontot.

Címkék: sportfogadás, tipp,