Sportfogadás tippek: Ausztria - Magyarország

2012-10-15
Kis országunkban mindenki a holnapi törökök elleni mérkőzésre koncentrál, és izgatottan számoljuk a hátralévő órákat, perceket. De addig is mindenképp említést érdemel a ma pályára lépő U21-es nemzeti csapatunk, akik Ausztria ellen lépnek pályára!

 

Ausztria-Magyarország

Tipp: Ausztria

Odds: 1.91

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:30

 

Ma 18:30-kor Parndorfban lépnek pályára fiaink, hogy rövid időn belül második felkészülési meccsüket is megvívják. Pénteken a moldávok ellen 3-1-re nyertek Róth Antal tanítványai.

A magyar keretből a következő játékosok léptek pályára, és vélhetően fognak ma is:

Jova Levente - Baráth Botond (Nagy János, 88.), Otigba Kenneth, Kelemen Dávid, Farkas Norbert (Deutsch Bence, 46.) - Tölgyesi Viktor (Pekár László, 65.), Szakály Attila - Gyurján Bence (Vernes Richárd, 88.), Adorján Krisztián (Vécsei Bálint, 65.), Ugrai Roland (Zamostny Balázs, 70.) - Bacsa Patrik (Skriba Máté, 46.)

Azért látható, hogy ez nem a legerősebb U21-es csapat, amit ki tudunk állítani, de ezeken a találkozókon a cél az, hogy több olyan labdarúgót is kipróbáljon Róth Antal, akikre még 1-2 évig számíthat a csapatban.

Az osztrákok otthon mindenképp nyerni szeretnének, mint ahogy legutóbb is nyertek ellenünk tavaly márciusban. Egyébként a magyarok jó formában vannak, utolsó hét találkozójukat maradéktalanul megnyerték a srácok.

Ezen a mai meccsen mindenképp az osztrákok lépnek pályára győzelmi esélyekkel, hisz ha megnézzük a pénteki kezdőt a moldávok ellen, és megnézzük, hogyan állt ki a csapat az utolsó tétmeccsen Liechtenstein ellen, akkor nem sok olyan játékost találunk, akik akkor is, és pénteken is pályára léptek.

Liectenstein ellen így nézett ki a csapatunk: Gulácsi-Sváb-Kádár-Balázs-Varga-Kovács-Szolnoki-Fiola-Simon-Iszlai-Futács. Cserék közt ott volt Dibusz, Balajti, Fodor, Beliczky, Balogh, Preklet és Farkas Norbert. (Utóbbi gyakorlatilag az egyetlen közös 'pont' a moldávok elleni, és a Liechtenstein elleni keretet tekintve.

Nem verhetetlen az osztrák U21-es csapat, de félő, hogy itt a felkészülés lesz előtérben, és nem elsősorban a győzelem az, ami fontos. Persze, nyerhetnek a srácok, de sajnos nem ez a valószínű!

 

Sok sikert a tipphez!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,