Sportfogadás tippek: Ausztrália (női) - Nigéria (női)

2015-06-12
A 2015-ös női labdarúgú-vb eddigi legjobb meccse volt a Svédország-Nigéria. Az afrikai csapat a legnagyobb pozitív meglepetése a tornának, ma este ismét láthatjuk a Szuper Sólymokat Ausztrália legjobbjai ellen.

Ausztrália (női) - Nigéria (női)

Tipp: X2

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: péntek 23:00

Ausztrália az Egyesült Államok ellen kezdett a vb-n, és kikapott 3-1-re. Nem játszott túlzottan alárendelt szerepet, sokáig ikszre állt a meccs, aztán azért USA villant párat, lőttek 1-1-után két gólt, és végül simán nyertek. Ausztrália célja az volt, hogy megússza tisztes vereséggel, és bizony meg is úszta.

Ma már az ausztrál csajoknak más taktikával kell pályára lépni, ezt a mérkőzést mindenképp meg kéne nyerni, hogy a továbbjutási esély megmaradjon. Az utolsó, svédek elleni csoportmeccsre nem lehet bízni a továbbjutást. Persze kérdéses, hogy Ausztrália milyen minőségben képes támadásokat építeni a fitt és energikus afrikai lányok ellen. A svédeknek sem ízlett, hogy a nigériai lányok mindenütt ott vannak, és bizony nem fáradtak el a meccs végére, pedig a vb legintenzívebb meccse volt a Svédország-Nigéria találkozó.

Mezőnyben a nigériai lányok labdabiztosak, ha kell, akkor kreatívak, ha kell, akkor agresszívek. Az afrikai együttes egyetlen gyenge pontja a pontrúgások kivédekezése, nem véletlen, hogy a svédek a három góljukból kettőt is pontrúgás után hoztak össze. El kell kerülni, hogy ha lehet, akkor ne szögletre tisztázzanak, vagy hogy a kapu közelében szabálytalankodjanak az ausztrálokkal szemben.

A két együttes között nagy különbség volt, hogy amíg Ausztrália inkább a védekezésre koncentrált, addig Nigéria a svédek elleni meccsen mezőnyben jobb volt, mint Schelinék. Nigéria több akciót vezetett, mint a svédek. Ha nem kapnak két koca gólt, meg is nyerik a meccset. Ha ma is képesek azt a játékot hozni, nem kérdés, hogy nem fognak kikapni. Ne feledjük, Nigéria a svédek elleni döntetlennel nem megy semmire, a három meccsből egyet meg kell nyerni a továbbjutáshoz, és Ausztráliát még mindig könnyebb elkapni, mint USA-t. Oshoalával, Ordegával és Oparanozival meggyűlt a baja a svéd védőknek is, alighanem az ausztrál hölgyek is bajban lesznek, ha versenyt kell futni a rendkívül gyors nigériai lányokkal.

Sok sikert a tipphez, a meccshez pedig jó szórakozást!

Címkék: sportfogadás, tipp,