Sportfogadás tippek: Ausztrália - Paraguay

2013-12-15
A szerbiai női kézi vb-n nemcsak a legjobbak, de a legrosszabb is pályára lépnek a mai napon. Tippünk a két nyeretlen csapat találkozójról érkezik.

Paraguay-Ausztrália

Tipp: Ausztrália

Odds: 1.45

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

 

Paraguay és Ausztrália a vb két leggyengébb csapata. Ezen a tornán eddig Paraguay és Ausztrália csapata nem nyert meccset, sőt szoros meccsük sem igazán volt.

Sőt ha továbbmegyünk, akkor azt is el kell mondanunk, hogy Ausztrália még soha nem nyert meccset kézi vb-n női vonalon. Egyszer pont Paraguay ellen majdnem sikerült, de két góllal ott is kikaptak.

Most viszont itt az esély.

Ausztráliának ugyanis van egy jokere, nevezetesen Sally Potocki. Ő kimagaslik az ausztrál csapatból a szónak mindenféle értelmében. Ő a német másodosztályú Dortmundban kézizett eddig, de az is biztos, hogy komolyabb csapathoz fog igazolni a vb után. Egyértelműen ő az ausztrál csapat ásza, gyakorlatilag az egyetlen játékos, aki extrát tud nyújtani.

Paraguaynál nincs ilyen lány, szegény dél-amerikaiak nagyon gyengék. Ausztráliának ma öszejöhet a történelmi győzelem, Sally Potocki pedig még egyszer megmutathatja magát a világnak, és ez számára egy újabb esély, hogy 'eladja magát'.

Potocki 10-12 gól alatt nem fog megállni, de tesznek a többiek 8-10 gólt a közösbe, és annak elégnek kell lenni Paraguay ellen.

Fura most egy olyan csapat győzelmére fogadni, amely csapatot mindig bucira vertek, de ez Ausztráliánál a most vagy soha meccs!

Sok sikert a tipphez! Hajrá Ausztrália!

Címkék: sportfogadás, tipp,