Sportfogadás tippek: Austria Wien - Porto

2013-09-18
Az Austria Wien bravúrral jutott be a legjobb 32 közé, nekik itt már minden meccs ajándék. Az első meccsükön hazai pályán fogadják a Porto együttesét, este kiderül, mire mennek majd a luzitánokkal.

Austria Wien - FC Porto

Bajnokok Ligája - 1. forduló

Kezdés: ma 20:45

Az Austria Wien a Dinamo Zagreb ellen kikapott ugyan a mindent eldöntő meccsen, de Kienast csereként gólt lőve továbbjutatta csapatát. Aki emlékszik arra a találkozóra, az tudja, hogy ott sem a wien volt jobb.

Ma sem a bécsiek fognak irányítani, a Porto sokkal rutinosabb társaság.

Az Austria az osztrák Bundesligában csak az 5. helyen áll, utolsó két bajnokijukat nem tudták behúzni. 1-1-es remi az Innsbruck ellen, majd legutóbb 3-2-re kikaptak a Grödigtől hazai pályán, ami mindenképp ciki.

Ez a Wien egy Videoton-Debrecen szintű együttes, és gondoljunk bele, ezeknek a csapatainknak mennyi esélye lenne a Porto ellen...

A Porto rutinos BL résztvevő, annál a klubnál olyan megfigyelő rendszer működik, hogy az elképesztő. Hulk, Falcao, Jackson Martinez, hogy csak az elmúlt két-három évet idézzük vissza, mind-mind itt váltak ismertté.

A Porto megnyerte a portugál Szuperkupát, veretlen a bajnokságban, szóval igencsak megy nekik.

A vendégeknél Maicon és Defour nem játszik a hírek szerint, a hazaiaknál  Gorgon, Grünvald és Vrsic játéka kérdéses.

Mivel ebben a csoportban ott van az Atletico Madrid és a Zenit is, a portugáloknak idegenben is ütniük kell a Wien-t. Amelyik együttes az outsuder Austria ellen pontokat bukik, az óriási lépéshátrányba kerül.

Martinezék elintérik a meccset, rúgnak vagy hármat -minden túlzás nélkül- és begyűjtik a pontokat Bécsen.

Legyen szerencsénk ma is!

Tipp: Porto

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Címkék: sportfogadás, tipp,