Sportfogadás tippek: Augsburg - Werder Bremen

2012-10-05
A hétközi kupameccsek után és az októberi válogatott találkozók közt még minden bajnokságban rendeznek egy fordulót, aztán megint a nemzeti csapatok kerülnek előtérbe. A németek ma egy Augsburg-Werder Bremen találkozóval nyitják a fordulót, tegyünk így mi is!

 

Augsburg - Werder Bremen

Tipp: Werder Bremen DNB

Odds: 1.61

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

A legnagyobb kérdés az Augsburgnál, hogy mikor nyer meccset a csapat? Egyelőre úgy áll a helyzet, hogy hat kör után már csak ők állnak győzelem nélkül, és nem igazán látszik a fény az alagút végén. Nem túl valószínű, hogy pont a Werdert fogják elkapni, mivel a brémaiak elég jól muzsikálnak mostanában!

Az Augsburgnál nem túl rózsás a helyzet. Nem megy a csapatnak, és ezt többen az edzőváltásnak tudják be. Tény, hogy Weinzierrel a padon nem sok sikerélményben volt része az augsburgiaknak. De az is tény, hogy ez a csapat sokkal karcsúbb lett, mint volt tavaly, és Mölders sem játszott még egy percet sem. Őt az a Bancé pótolja, aki régebben a Mainz színeiben a másodosztályban ontotta a gólokat, de azok más idők voltak. Jelenleg neki sem megy, hat meccsen eddig gólt sem lőtt, pedig bízik benne a mester. A kérdés az, hogy meddig. És meddig bíznak benne?

Hat meccs alatt mindössze két gólt rúgott az Augsburg, ami nagyon kevés. Mindössze két pontjuk van, nagyon mély gödörben vannak, és tényleg kilógnak most a mezőnyből.

A Werder - mint szinte mindig - idén is átalakult. Az egész támadó szekció kicserélődött, egyedül Arnautovic maradt Brémában. akik viszont jöttek, minőségi játékot hoztak. Elia már bizonyított régebben, most újra formába lendült. De Bruyne remek irányítói képességekkel van megáldva, és már két gólt is szerzett a Bréma színeiben. Petersen meg a másodosztály gólkirálya volt, amikor a Bayern leigazolta, ám a bajoroknál nagyon kevés lehetőséghez jutott. A Werdernél újra magára találhat, bár a gólok egyelőre még elmaradoznak. Talán ezért, vagy másért, de a hírek szerint ma Akpala kezd, és mögötte Elia-de Bruyne-Arnautovic kap szerepet. Ott lesz még középen Junuzovic és Hunt is, a védelemben pedig Mielitz előtt Gebre Selassie-Prödl-Sokratis-Fritz négyes lép pályára.

Ez a Bréma jól össze van rakva, és eddig idén is igaz rájuk, hogy ők a Bundesliga 'papírforma csapata'. a jobbaktól kikapnak, a gyengébbeket megverik. Márpedig az Augsburg tényleg jóval gyengébb...

A Werder eddig csak a Bayernnek nem tudott gólt rúgni, ezen kívül mindig betaláltak, sőt általában nem is egyszer. A Dortmund úszta még meg egy bekapott góllal, de a Dortmund és a Bayern azért kiemelkedik ebből a ligából, és nem véletlen, hogy egy formálódó Werder nem tudta őket megverni. Ráadásul rögtön a Dortmund ellen kezdtek, és a 2-1-es vereség ellenére megfigyelhető volt, hogy a Bréma nagyon szépen, kulturáltan játszott, és rendesen megizzasztotta a bajnokot!

Az Augsburg nem mérhető a Bayernhez, vagy a Dortmundhoz. Nekik az egész idény a kiesés elleni harcról fog szólni, és az is valószínű, hogy nem a motivált brémaiak ellen szerzik meg első győzelmüket.

Tippünk 1-2, vagy 1-3.

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,