Sportfogadás tippek: Augsburg - Schalke 04

2012-09-01
Nagyon nehéz a hétvégi futballdömpingben egy meccsre koncentrálni, de mi ismét próbáltuk kivenni a 'tuti'-t. Biztos tipp ugyan nem létezik, de ez közel van hozzá! Ha kíváncsi vagy, olvass tovább.

Augsburg-Schalke 04

Tipp: Schalke minimum 2 gólt lő

Odds: 1.48

Iroda: fortunaWin

Kezdés: 15:30

A tavaly feljutott Augsburg meglepetésre bennmaradt az élvonalban, sőt helyenként igen szép focival rukkoltak elő, és sok nagy csapat dolgát is megkeserítették. Ezeknél a kis csapatoknál általában nem is az első év a legnehezebb, hanem a második. Tavaly még sokan csak legyintettek, és előre beírták a három pontot az Augsburg ellen, amit kihasználtak, és szorgosan gyűjtögették a pontokat.

Idén nehezebb dolguk lesz, mivel komolyan veszik őket is. Nehezebb dolguk lesz, mivel sok játékos ment, sok jött. A Schalke 04 az utolsó napokban sem tétlenkedett, leigazolta Afellay-t a Barcától, és Obasit is magukhoz csábították pár évre.

Sokkal, de sokkal erősebb a ahazai csapat, és a pontvesztésük miatt az első fordulóban most kötelező nyerniük. Tavaly Gelsenkirchenben a királykékek 3-1-re nyomták le az Augsburgot, nem lesz ez másként most sem. A Schalke célja a dobogó, de talán szívük mélyén a fanok még a bajnoki címről sem tettek le.

*Ezen kívül van itt még egy tipp: aki tud NBII-re fogadni, Bwinen 6.00-os odds fölött fogadhat a Sopron győzelmére. Az X2-is 2.62, ami perceken belül csökkeni fog. :D

 

Sok sikert a tippekhez!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,