Sportfogadás tippek: Augsburg - Hamburg

2012-10-26
Újra péntek esti mérkőzést játszik az Augsburg, legutóbb ez nagyon bejött nekik, amikor a Werdert kapták el ugyanilyen időpontban. Ma egy másik nagy múltú csapat, a HSV látogat hozzájuk

 

Augsburg - Hamburg SV

Tipp: mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.72

Iroda: expekt

Kezdés: ma 20:30

 

A 10. helyen álló HSV Augsburgba látogat a három pont reményében. Hogy nyernek-e, arra csak a mérkőzés ad választ, de az oddsokkal ellentétben szerintünk a vendégek a mérkőzés esélyesei. Még úgy is, hogy Fink mester nem számolhat Jiracek játékával, az ő helyén Beister kaphat játéklehetőséget.

Adler előtt, a Diekmeier-Mancienne-Westermann-Jansen négyes. Az utóbbi időben már elég jól tudott együttműködni ez a kvartett! A védelem előtt Badelj és Arslan szűr, Son, van der Waart és Beister segíti Rudnevs támadójátékát.

Az FCA-ból Verhaegh és Koo fog hiányozni, ők valószínűleg így állnak föl:

Jentzsch-Reinhardt-Langkamp-Klavan-de Jong-Vogt-Beier-Musona-Oehrl-Werner-Hain. Padon Bance, Sankoh, Bah, Moravek, Ostrzolek, és Ottl.

Mindkét együttes 4-2-3-1-et játszik alapvetően, egy-egy előretolt ék, és túltöltött középpályák. Ez várható, de lesznek itt gólok is, mert mindkét csapat sebezhető alapvetően!

Az Augsburg abból táplálkozhat, hogy egyetlen győzelmüket péntek esti meccsén gyűjtötték be, a Hamburg pedig abban bízhat, hogy van der Waartnak jó meccse lesz, és húz egy-két váratlant.

Ez a meccs nem a labdazsonglőrökről fog szólni, mivel abból nem sok lesz a pályán. Kemény küzdelem várható, de az is biztos, hogy mindkét csapat a győzelem reményében lép pályára. Egy-egy gólt mindkét együttes szerezni fog!

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,