Sportfogadás tippek: Augsburg - Borussia Dortmund

2013-08-10
Tegnap a Bayern München érvényesítette a papírformát, és 3-1-re nyert a 'gladbach ellen. Ma a BVB-n a sor, hogy üldözőbe vegye vetélytársát, de adj Isten meg is előzze. Utóbbihoz legalább hármat kéne ma közé tenni!

Augsburg - Borussia Dortmund

Tipp: BVB 1.5 gól felett

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

 

Minden meccs más, de azért érdemes megjegyezni, hogy tavaly Augsburgban a BVB 3-1-re nyerni tudott. Reus már a 9. percben betalált, aztán Lewandowski is kettőt vágott, míg a hazaiak oldalán természetesen Mölders -ki más- lőtt gólt.

A BVB remek szezont zárt megint, de megint csak egy olyan játékos távozott, aki alapembere volt a csapatnak. Ahogy három éve Sahin lépett le, most Götze hagyta ott a sárga-feketéket. Távozott még Santana, aki azért több-kevesebb játéklehetőséghez jutott, de jött Aubameyang és Mikhtaryan, akik egész biztosan feledtetni tudják majd Götzét.

Az Augsburg nem dolgozik nagy költségvetéssel, ezt eddig is tudtuk. Ennek megfelelően a legkisebb pénzmozgás ennél a klubnál volt tapasztalható. Távozott a két koreai, Koo és Dong, nekik ugródeszka volt az Augsburg. Távozott még Oehrl, Hain és Musona, mindhárman értékes tagjai voltak a csapatnak. Jött a rutinos vén róka, Halil Altintop, aki már túl van a Zeniten, jött Holzhauser a Stuttgarttól, és Fetch, akiért pénzt is adtak, konkréten 200.000 €-t.

Az Augsburg valószínűleg gyengült, de ezt kijelenteni biztosan nem lehet. Még a mai meccs után sem, mert tényleg sokminden benne van, akr 5-6 góllal is kikaphatnak, nekik nem a BVB-vel kell harcolni.

Érdekesség, hogy mindkét oldalon hiányzik majd a kezdő kapus. Manninger azért vélhetően jobban, mint Weidenfeller. Manninger óriási erőssége volt tavaszal az Augsburgnak, ha ő nincs, tutira kiesnek. Rengeteg alkalommal csak neki köszönhették, hogy a KO-tól megmenekültek az augburgiak.

Mezőnyjátékosok közül Ottl és Bancé nem léphet pályára a hazai oldalon, Mikhtaryan pedig a vendégeknél van még sérültlistán, ahogy Piszczek sem lép még pályára műtéte után.

Lényeg a lényeg, láthattuk a BVB-t a német Szuperkupán a Bayern ellen négyet lőni. Elképesztő az a sebesség, ahogy a BVB játszik, nem volt véletlen, hogy BL döntőt játszottak. Ráadásul ha őszinték akarunk lenni, ott is jobbak voltak sokáig a sárga feketék!

Az Augsburg és a BVB nem ugyanaz a szint, és ezt ma látni is fogjuk! Ha Reuséknak nem lesz valami extra balszerencséjük, minimum hárommal verik az Augsburgot, és a tabella élére állnak!

(Érdemes még kisebb téttel fogadni arra, hogy a BVB hamar betalál, tavaly rendre az első negyed órában már megtörték ellenfeleiket.)

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,