Sportfogadás tippek: Atletico Madrid - Getafe

2015-03-21
Azt korábban is sejtettük, hogy az Atletico Madrid dominálja a Getafe elleni meccseit, de hogy ennyire, azt azért nem hittük volna. Minden további bővebben:

Atletico Madrid - Getafe

Tipp: Atletico Madrid -1 AH

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:00

Az Atletico Madrid sokáig kitartóan üldözte a Barcát és a Real Madridot, az elmúlt időszakban viszont botlott párat Simeone csapata, és a Valencia is beelőzte. Itt az ideje, hogy a bajnokságban is alkosson az Atleti.

Tegnap a Valencia 4-0-ra elverte az Elchét, így már négy ponttal előzi meg a madridi együttest. Torresék ma tehetnek arról, hogy felzárkózzanak, egyik kedvenc ellenfelük, a Getafe látogat a Vicente Calderón stadionba.

Az a Getafe, amely meg van átkozva, ha a 'tico ellen játszik. A Getafe legutóbb 2011-ben lőtt gólt az Atletico ellen, azóta nyolcszor találkozott tétmeccsen a két együttes, de a Getafe gólt sem szerzett az Atletico ellen. Kapott viszont 18-at, legutóbb, amikor a Vicente Calderónban járt a Getafe, 7-0-ra kapott ki. Hazai oldalon Moya kapus és Raul Garcia sérült, Miranda pedig eltiltott. A vendégeknél Alexis és Valera bajlódik sérüléssel. Mindkét védő játékára mutatkozik esély, de jó kérdés, hogy ha játszanak, mire mennek majd félig egészségesen az Atletico támadói ellen. A mi tippünk az, hogy a hazaiak most sem kegyelmeznek a városi riválisnak!

Várható kezdőcsapatok:

Atletico: Oblak-Juanfran-Godin-Giménez-Siqueira-Koke-Gabi-Tiago-Arda-Griezmann-Torres

Getafe:Guaita-Alexis-Velazquez-Naldo-Escudero-Castro-Lacen-Pedro Leon-Sarabia-Hinestroza-Vázquez

Címkék: sportfogadás, tipp,