Sportfogadás tippek: Atlétika VB (férfi 800 m döntő)

2013-08-13
Ma délután pár perccel 18:00 után megtudjuk, ki a legjobb az úgynevezett 'gyilkos' távon. Nézzük az esélyeket:

Férfi 800 m döntő

Tipp: Solomon a legjobb 3 közt végez

Odds: 1.30

Iroda: unibet

Kezdés: ma 18:00 után

 

Férfi 800 méteren 3 db előfutamot rendeztek még két nappal ez előtt. Az elsőt Solomon nyerte, talán ő futott a legkönnyedébben.1:43:87-et futott, Mohammedet és Lewandowskit is könnyedén futotta le, az utolsó métereken ő már csak lendületből megoldotta, Mohammedék viszont rendesen tolták végig.

A 2. futamban a favorit Amman tudott nyerni, de 1:44:71-es ideje nem tűnt túl meggyőzőnek, ráadásul a mozgása is elég daraosnak tűnt. Ugyanakkor elég fura futás volt tőle, mintha tesztelte volna magát, mert csak az utolsó métereken előzte meg Bosse-t. Teljesen más futás volt, mint amit Solomon bemutatott az első futamban.

A harmadikban Souleiman nyert 1:44:99-el, mindössze 1 századdal előzte meg a másik amerikai Symmondsot. Ez volt a leglassabb futam, de az látszott, hogy ők ketten azért megoldják a továbbjutást.

 

A bukik favoritja a VB előtt Amman volt, és nem változott ez most sem. Viszont látva az elődöntőket, zárult az olló. A VB előtt 1.60 körül volt a szorzó Ammanra, most 2.30-2.50 között mozog. Vagy nyer, vagy nem nyer, ezt nehéz megmondani. Könnyen lehet, hogy az elődöntőjében csak tesztelte magát, ahogy írtuk is. Így is lehet nyerni, és úgy is, ahogy Solomon csinálta.

Márpedig Solomon sokkal meggyőzőbbnek tűnt, hisz ne feledjük, hogy úgy lett az első futamban a leggyorsabb idővel döntős, hogy a végét alaposan elcsalta.

Látszott, hogy maradt még benne, a mi tippünk pedig az, hogy a formája alapján mindenképp esélyes a dobogóra, sőt Ammant is legyőzheti!

 

Sok sikert mindenkinek!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,