Sportfogadás tippek: Atlétika VB

2013-08-15
Tegnap a focimeccsek miatt nem volt délutáni program az atlétika VB-n, ma viszont nem maradunk események, és főleg tippek nélkül.

 

Női 400 m gátfutás döntő

Tipp: Hejnova nyer @ 1.10

Ahogy azt gátfutásnál mondani szokták, ha nem esik el, akkor megnyeri a döntőt. A cseh lány kirobbanó formában van, régóta veretlen. Nagy verseny itt a 2. helyért lehet Shakes-Drayton és Demus között, de amikor az utolsó 100-ra fordulnak, ők már Hejnova hátát fogják nézni.

Ráadásul Hejnovának az utolsó 150-200 métere az igazán erős, amikor a többiek kezdik elgörcsölni, ő akkor nyomja meg, ami méginkább demoralizáló. Hejnova oddsa a VB előtt 1.55 volt, most 1.10...

 

Női 1500 m döntő

Tipp: Aregawi nyer @ 1.25

Amekkora favorit gáton Hejnova, legalább akkora esélyes 1500-on Aregawi. Az etióp születésű svéd dominálja a mezőnyt, gyakorlatilag azt csinál majd, amit akar. Itt is hasonló a helyzet, akárcsak Hejnova esetén. Ha nem rúgják fel, be fogja húzni a döntőt. Tud élről versenyezni, remek a hajrája, és ő is kirobbanó formában. Legnagyobb elllenfelének Genzebe Dibabát tekintették a bukik az előfutamok előtt, de nagyon formán kívül van az etióp lány, épphogy becsorgott a döntőbe. Obiri, Kipyegon és Jenny Simpson nagy versenyt nyom majd az ezüstért, de Aregawit nem fogják tudni utolérni!

 

@ 1.375

 

Férfi 400 m gáton még Johue Gordon 1-3-at lehet érdemes megkockáztatni (1.20), az elődöntőkben az ő futása volt a legmeggyőzőbb. Lehet, hogy nem a legnagyobb név, de a formák alapján mindenképp furcsa lenne, ha nem állna föl a dobogóra.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,