Sportfogadás tippek: Atlétika VB

2013-08-16
Moszkvában a célegyenesbe fordult az atlétika VB, így ma sem maradhatunk tippek nélkül!

Férfi távolugrás döntő

Tipp: Caseres dobogón végez @ 1.40
(Fortunawin)

A selejtezők során augusztus 14-én délelőtt ugrott 8.25-öt, méghozzá elsőre. A spanyol tehát nem viccelt, simán megugrotta a szintet, és került a döntőbe. Kilenc centivel ugrott jobbat, mint a második Mokoena, és 14 centivel volt jobb, mint az oroszok favoritja, Menkov.

Caseres nem viccelt, és ha ma délután is így ugrik, akár meg is nyerheti a versenyt. Idén van Caseresnek egy 8.37-es ugrása, Riverának 8.46-os, Menkovnak pedig 8.42-es, de Rief, da Silva, Mokoena és Li is képes lehet 8.30 közelit ugrani. Hatalmas verseny lesz, és centik döntenek majd helyezésekről, de formák alapján Caseres mindenképp dobogóesélyes!

 

Női 200 m döntő

Tipp: Allyson Felix legjobb kettőben végez @ 1.25

(Fortunawin)

A női 200 m fináléjában két esélyessel kell számolni. Allyson Felix, aki mindent nyert már ezen a távon, és Shelly-Ann Fraser-Pryce, aki elsősorban 100 m verhetetlen, de 200-on is képes lehet győzni!

Allyson Felix erre a versenyre hegyezte ki a formát, az elődöntőben tegnap 22:30-at futott, de maradt még benne. Shelly-Ann 22:54-el nyerte a futamát, de ez ne tévesszen meg minket, hisz az ő futamában nem igazán volt ellenfele, nem kellett ennél többet kiadnia magából, míg Felix futamában ott volt a nigériai Okagbare, aki egész jól ment Felix-szel.

A favorit Allyson Felix, de Shelly-Ann nagy versenyre kényszeríti majd. Londonban is kettejük közt dől el, ki nyeri az Olimpiát, így lesz ez délután is!

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,