Sportfogadás tippek: Atlétika VB

2013-08-12
Javában zajlik az atlétika VB Moszkvában, itt az ideje hozni egy-két jó tippet! Egészen pontosan kettőt.

Női 100 m döntő

Tipp: Shelly-Ann Fraser-Pryce nyer

Odds: 1.75 (unibet)

A 26 éves jamaicai sprinterhölgy jelenleg verhetetlennek tűnik. Az első futása hihetetlenül könnyed volt, nem görcsölt, és ahogy a nagyok, csak a minimumot hozta. Az idejével kár foglalkozni, csak arra ügyelt, hogy továbblépjen. Shelly-Ann szinte kivétel nélkül remekül rajtol, nagyon jó a reakcióideje, nem is kell ecsetelni, mennyit jelent ez 100 méteren. A bukik szerint leginkább Okagbare lehet az első számú kihívója, és vélhetően így is lesz, mert Stewart (a másik jamaicai hölgy) és Jeter sincs kirobbanó formában. Jeternek még a döntőbe kerülés is gondot okozhat, csak a múltja alapján említik az esélyesek közt.

Fraser-Pryce megnyerte a két utolsó Olimpiát 100-on, nyert 2009-ben Berlinben VB-t. Teguban nem volt akkora formában, csak 10.99-et futott a döntőben, most vélhetően 10:75- körül lesz a győztes idő.

Nagyobb a rutinja, mint Okagbarénak, és ez kamatozhat a fináléban. Egy szerethető lány, aki nincs elszállva magától. Lehet nincs körülötte olyan felhajtás, mint Bolt körül, de Shelly-Ann is olyan személyisége ennek a sportnak, akire érdemes odafigyelni a pályán, és azon kívül is!

 

Másik tippünk pedig amolyan ráadás, sajnos csak a FortunaWinen fogadható:

Női 400 m döntő

Tipp: Montsho 1-2

Odds: 1.12 (FortunaWin)

Női 400-on egy kérdés van: Montsho vagy Ohorogu. Sanya Richards lábujja nem jött rendbe, többek közt ezért hagyta ki a magyarországi versenyét is. Így egy nagy esélyessel nem kell számolni, egyértelmű, hogy az említett két lány között dől el, ki is nyeri a VB-t. Vagy 5 métert ők ketten biztosan vernek a harmadikra. Montsho az esélyes, és könnyedebbnek tűnt a futása, de Ohorugut sosem lehet leírni, mert ő olyan 'ló', aki a verseny napján fut igazán jól!

A tippbe viszont belefér, ha Montsho csak 2. lesz, nekünk pedig az is elég. Más kérdés, hogy a botswanai hölgy nem lenne vele boldog...

Fő tippünk egyértelműen Shelly-Ann győzelme, de ne feledjük, Pars is ma döntőzik, és igencsak jó esély van rá, hogy London után Moszkvában is legmesszebbre dobja a 'szert'

 

Sok sikert kívánunk mindenkinek a mai napra is!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,