Sportfogadás tippek: Atletico Madrid - Valencia

2015-10-25
Tegnap jól sült el a büntetőlapokra történő fogadás, így ma is maradunk a büntetőlapos opciónál. A La Liga is marad, csak a meccs változik.

Atletico Madrid - Valencia

Tipp: 7.5 lap felett

Odds: 1.93

Iroda: bet365

Kezdés: vasárnap 20:30

A negyedik helyezett Atleti fogadja a jelenleg nyolcadik helyen álló Valenciát. Mégis azt kell mondanunk, hogy ez bizony rangadó, hisz BL-résztvevő együttes találkozik. Lehet, hogy jelenleg mindkét együttes picit lejjebb van a tabellán, mint szeretne lenni, de lesz ez még jobb is!

Az Atletico Madrid az utolsó bajnokiján legyőzte a Socieddot, majd a BL-ben az Astanát is. Ugyanígy cselekedett a Valencia is, bajnokin a Malaga, a BL-ben a Gent volt az áldozat.

Az előző idényben a Vicente Calderónban 1-1-es döntetlent játszottak a felek, de számunkra nem is ez a lényeges. Inkább a lapok!

Akik sárgát kaptak: Siqueira, Godin, Torres, Mandzukic, Mario Suarez, Barragán, Otamendi, Mustafi, Perez, Fuego, Negredo, Piatti.

Aki pirosat kapott: Fuego

Javi Fuego ráadásul sárga+sárga kombi után kapta meg a pirosat, összesen 14 alaklommal nyúlt Santiago Jaime spori a lapokhoz.

Nem valószínű, hogy ez a mai összecsapás csöndesebb lesz, mindkét félnek nagyon kéne a siker. Az Atleti egy győzelem esetén tapadna a Barcára és a Real Madridra, ugyanakkor ha a Valencia győz, akkor egy pontra megközelítené mai ellenfelét. Így mindkét együttes leszakadna a két gigásztól, de a Valencia reális célja a rossz rajt után maximum a harmadik hely lehet.

Harcos kis összecsapás lesz ez, fogják egymást faragni a pályán kegyetlenül.  Ezúttal Jesus Gil Manzano fújja a sípot, a fiatal spanyol spori pedig nem riad vissza, ha fel kell mutatni a lapot. Legutóbbi két bajnokiján 8-8 lapot mutatott fel. Egyébként az utolsó általa fújt meccs a Sevilla-Barca összecsapás volt, ahol két játsszó együttes találkozott, most sokkal inkább két harcos együttes találkozik. Hogy lesz 8 lap a meccsen, elsőre talán picit soknak tűnik, de ez a La Liga, és nem a Premiership! Itt azért potyognak a lapok, és ne feledjük, az előző évben a Vicente Calderónban 14-szer kell a lapokhoz nyúlni. Ehhez képest már nem is olyan magas szám a 8.

Ráadásul ne feledjük, ha valakit két sárgával küldenek le, az egyből 3 lap, hisz két sárga után fel kell mutatni a pirosat is! Márpedig tavaly oda-vissza volt kiállítás a két együttes találkozóján!

Címkék: sportfogadás, tipp,