Sportfogadás tippek: Atletico Madrid - Sevilla CF

2017-03-19
A hétvége meccse lehet az Atletico - Sevilla. Feszült 90 perc lesz ez, ahol nem feltétlenül a gólok, sokkal inkább a keménység dominál majd!

Atletico Madrid - Sevilla

Onlie sportfogadás tipp: büntetőlapok száma 7.5 felett

Bet365 odds: 2.05

Tippmix odds: -

Kezdés: vasárnap 16:15

 

Olvasóink megszokhatták, hogy általában olyan meccseket veszünk ki a kínálatból, ahol azért várhatóak gólok. Most nem ez a fő szempont. Persze az Atléti-Sevilla meccsen is potyoghatnak a gólok, de ez csöppet sem biztos. Egyrészt a csapatok fáradtak, másrészt az Atletico védelmét ismerve kevésbé valószínű a gólcunami. A két együttes utolsó 4 meccsén két 0-0 is született, legutóbb az RSP-ben a Sevilla Nzonzi góljával 1-0-ra tudott nyerni.

Mi most nem a gólokra, hanem a lapokra tippelünk. Azokból vélhetően lesz egy zsákkal. Ősszel az 1-0-ás meccsen 4-4 sárgát osztott ki a spori, az Atletico játékosa, Koke két sárgát is kapott, így természetesen piros lappal korábban ment zuhanyozni, mint társai. Ez most még annál is feszültebb meccs lehet.

Egyrészt sokkal fáradtabbak a csapatok, játékosok. Akarnak ők, csak hiába viszi a szívük, amikor már nem bírja a lábuk, jönnek az elkésett kemény és durva belépők. Na meg két milyen edző dirigál?! Simeone és Sampaoli ezer fokon égnek, így a játékosok sem tehetnek majd mást. Ez bizony nem lesz puha meccs, itt az lenne a meglepő, ha Gil Manzano 4-5 sárgával le tudná hozni a meccset.

Az Atletinek mindenképp nyerni kéne, hogy a 3. helyre legyen reális esély. A Sevilla nincs jó formában, amiatt frusztrált lehet a csapat, ami megint a lapoknak kedvez. Ráadásul a Sevilla olyan csapat, ahol a kreatív zónában is olyan srácok fociznak, akiknél bármikor elszakad a cérna. Vitolo vagy Jovetic sem megy a szomszédba keménységért. Vagy ott van Nasri, aki a BL-meccsen is kakaskodott Vardy-val, és megkapta a piros lapot.Iborrának eleve be lehet írni a lapot, azon a poszton, ahol majd játszik, nem lehet lehozni meccset lap nélkül az Atleti ellen. Ugyanígy persze a Matracosoknál is megvannak azok a spílerek, aki gyűjtögetik a lapokat, hisz a Sevilla nem véletlenül 3. a LaLigában, Vitolóékat gyakran csak felrúgni vagy visszahúzni lehet. Simán benne van, hogy 1-2 gólnál többet nem hoz  a meccs, de vagy 10 lap garantált ezen az összecsapáson!

Várható kezdőcsapatok:

Atletico: Oblak-Juanfran-Savic-Godin-Felipe Luis-Koke-Gabi-Saul-Carrasco-Griezmann-Gameiro:
Sevilla: Rico-Lenglet-Rami-Mercado-Mariano-Escudero-N'zonzi-Iborra-Jovetic-Nasri-Vitolo

Címkék: sportfogadás, tipp,