Sportfogadás tippek: Atletico Madrid - Real Sociedad

2013-03-10
A spanyol élvonal mai utolsó mérkőzése a 'tico és a Sociedad találkozója lesz. Múlthéten a baszkok a Betis elleni mérkőzéssel zárták a hetet, és 3-3-as döntetlent játszottak. Bízzunk benne, hogy ma sem látunk kevesebb gólt! :D

Atletico Madrid- Real Sociedad

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.80

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

Az Atletico védelme idén tényleg talán a liga erősebb védelme! Ha a statisztikát nézzük, akkor mindenképp, hisz a Matracosok eddig 26 meccsen 23 gólt szedtek be, azaz meccsenként kevesebb, mint 1.00 gólt kapnak! Igen ám, de sokan azt mondják, hogy ha van csapat, amely be tud találni a 'tico kapujába, akkor az a Sociedad!

A kis baszkok elkapták a fonalat, céljuk az Európa Liga indulás a következő szezonban. Nagyon jó úton járnak, és ha ma valami csoda folytán nyerni is tudnának, akkor a 4. helyen találhatnák magukat, ami már nem EL, hanem BL indulást ér!

Azért arra nagy pénzzel ne nagyon fogadjunk, hogy Ifránék nyernek, mert a 'tico hazai pályán eddig 13 mérkőzésből 13-at megnyert, és 34-6-os gólkülönbséget hoztak össze! Elképesztő számok!

Falcao és társai 2-3 gólra ma is jók lesznek, ők otthon egy másodpercre sem állnak le! Ha előnybe kerülnek, akkor is hajtanak becsülettel, és ez kifizetődő, mint a számok is mutatják!

A hazaiaknál Mario és Thiago sérült, de egyikőjük sem alapember, míg a vendégeknél Elustondo és Chory Castro hagyja ki a mai összecsapást. Utóbbi érzékeny veszteség, de jön majd a helyére Ifran, aki valamilyen érthetetlen okból kifolyólag mostanában rendre padozott, pedig talán a baszkok legképzettebb játékosa ő! 

Mindkét együttes nagyon jó formában van, mindkét csapatnak megvannak a saját kis céljai, szóval itt ne nagyon számítsunk arra, hogy a labdarúgók majd 90 percig lődörögnek a pályán! Aki látta múlthéten a Sociedad-Batis mérkőzést, és ismeri az Atletico Madridot, az aligha csinál ma estére programot magának!

Az izgalom garantált, a gólparádé pedig több, mint valószínű!

Várható kezdőcsapatok:

Atletico: Curtois-Juanfran-Miranda-Godin-F. Luis-A. Turan-Coke-Gabi-C. Rodriguez-Diego Costa-Falcao

Sociedad: Bravo-C. Martinez-M. Gonzalez-I. Martinez- de La Bella-Illaramendi-Bergara-Xabi Prieto-Griezman-Agirretxe-Vela

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,