Sportfogadás tippek: Atletico Madrid - Real Madrid

2015-02-07
Az Atletico a Simeone érában többször viccelte már meg a Realt és a Barcát is. Most ismét kivégezheti egyik riválisát, hisz a Real Madrid közel sem a legütősebb kezdővel lép pályára.

Atletico Madrid - Real Madrid

Tipp: 2 gól felett AH

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:00

 

Az Atletico Madrid előtt itt az esély a felzárkózásra. Jelenleg a nagy hármasból a 'tico van legalul, de ma jó esélye van, hogy közelítsen a tabellán a városi rivális, jelenleg listavezető Real Madridhoz. A Blancók ma akár bajban is lehetnek, és főleg a Real védekezése lehet az, amely sebezhető lehet. Marcelo eltiltott, Ramos combizomhúzódást szenvedett, egyesek szerint 2-3, mások szerint 4-6 hetet is kihagyhat. Pepe már régebb óta sérült, és ugye Modric is. Kidőlt James is 8-10 hétre, lábközépcsonttörés miatt, szóval van baj. Ronaldo visszatérhet, ami azért nem olyan nagy baj, főleg nem, ha gólokra fogadunk. Benzema játszik éket, Bale és Ronaldo között Isco lehet még ott a kreatív zónában. Kroos és Khedira szűrhet, a védelemben pedig Casillas előtt a Carvajal-Nacho-Varane-Coentrao négyes küzdhet Mandzukicékkal.

Az Atletico otthon játszik, és nincs hiányzó. Legjobb 11-ével léphet pályára a Vicente Calderónban a 'tico, és bizony bárki bármit mond, esélyese a meccsnek. A védelemben Juanfran és Siqueira játszik szélen, Miranda és Godin pedig középen. A liga legstabilabb védelme. Középen Koke, Thiago, Gabi és Arda játszik, elöl vélhetően a Griezmann-Mandzukic duó, de ha Torres lesz ott Mandzukic helyett, azon sem kell meglepődni.

Az Atleticónak nem igazán jó az iksz. A bajnoki címvédő együttesnek nyernie kéne, hogy ráhozza a frászt a két riválisára. Igazából jót tenne a bajnokságnak egy Atleti-siker, de Ronaldo frissen, kipihenten tér vissza, és ha ő pályán van, akkor Bale is úgy táncol, ahogy CR7 fütyül. Amikor nem játszott Ronaldo, Bale kicsit öncélúan játszott, de most aligha lesz így, és Isco sincs rossz formában szóval nehéz elképzelni, hogy nem talál be a Real Madrid. De ugyanígy az is fura lenne, ha a tartalékos Real-védelem ellen a 'tico nem találna be. A Real Madrid mostanában szinte mindig kap gólt, nem valószínű, hogy pont ma úszná meg.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,