Sportfogadás tippek: Atletico Madrid - Real Madrid

2017-05-10
A Real-Atletico párharc első meccsét a Bernabeuban a Real Madrid nyerte 3-0 arányban. A továbbjutás valószínűleg eldőlt, az Atletico azért becsületből megpróbálja a lehetetlent.

Atletico Madrid - Real Madrid

Online sportfogadás tipp: mindkét csapat lő gólt

Unibet odds: 1.61

Tippmix odds: 1.55

Kezdés: szerda, 20:45

 

Az első meccsen az Atleti alárendelt szerepet játszott. Ronaldo három gólt lőtt, az Atletico kapura menő lövéseiről nem tudunk többes számban beszélni, mivel összesen egy volt belőle. Nem volt igazán tűz az Atleticóban, nagyon sima, túl sima meccs volt. A Matracosok szempontjából 0-3-ról visszajönni szinte lehetetlen.

Ettől függetlenül a piros-fehér mezes csapat meg akarja védeni becsületét, ha továbbjutni nem is sikerül, azért a városi riválistól otthon nem kéne kikapni. Ezt gondolhatják Griezmannék, aztán ki tudja, ha sikerülne lőni egy korai gólt, netán kettőt, akkor mindjárt izgalmas lenne a párharc.

Kockáztatni fog az Atletico, de ez rosszul is elsülhet. Vagy gólt lő, vagy jönnek a Real Madrid kontrái, és gólt kap. Ha az Atleti gólt szerez, az csak egy lépés, kel még további három, szóval még tovább kockáztat, és ugyanúgy jöhetnek a kontrák a Blancók részéről. Talán a világ legjobban kontrázó csapata, másodpercek alatt odaér a Real saját tizenhatosától gólhelyzetig.

Ha a Real szerez gólt, akkor tutira megnyugszik, talán túlzottan is, Gabiék pedig becsületből tovább nyomnak, és a sok helyzetből előbb-utóbb gól születik. Pl. ott volt a tegnapi Juve-Monaco párharc, amikor összesítésben 4-0-ra ment a Juve, pici rés keletkezett a védelmen, amit Mbappé kihasznált. Otthon az Atleti becsületből végighajtja majd a meccset, és azt is jó tudjuk, hazai pályán sokkal erősebb Simeone csapata, míg a Real nem sebezhetetlen. Ok, hogy az odavágón megúszták Ramosék kapott gól nélkül, de ettől függetlenül a Fehér Balett védelme sebezhető.

A mi tippünk, hogy legalább egy-egy gólt mindkét oldalon látunk. Egyébként ha Ronaldóék gólt szereznek -ami sanszos-, akkor az Atleticónak minimum ötöt kell lőni a továbbjutáshoz. Elméleti szinten lehetséges, gyakorlatilag elképzelhetetlen. Egy-egy rúgott gól viszont nagyon is elképzelhető. Az Atletit a csapat becsülete motiválhatja, valószínűleg idén az utolsó nagy dobás lehet ez. A Real pedig kirobbanó formában, hétvégén egy-két játékos kivételével mindenki pihent, akik ma játszani fognak. Ronaldónak pedig külön motiváció, hogy beérje Messit a góllövőlistán. Ebben a BL-idényben a Barca ásza 11 gólig jutott, Ronaldo most 10-nél tart. Messi viszont már nem lőhet több gólt ebben a szezonban, míg Ronaldónak ott lesz a mai meccs, és vélhetően a döntő is.

Várható kezdőcsapatok:

Atletico: Oblak-L. Hernandez-Savic-Godin-F. Luis-Carrasco-Niguez-Gabi-Koke-Griezmann-Gameiro
Real: Navas-Nacho-Ramos-Varane-Marcelo-Kroos-Casemiro-Modric-Isco-Benzema-Ronaldo

Címkék: sportfogadás, tipp,