Sportfogadás tippek: Atletico Madrid - Real Madrid

2015-10-04
Annyi a rangadó, mint égen a csillag ezen a szép vasárnapon. Bár át tudnánk tenni vagy kettőt hétfőre, amikor is majd nézzük a holdat a jó meccsek helyet. A sok rangadó/derbi közül mi a két madridi együttes találkozóját választottuk.

Atletico Madrid - Real Madrid

Tipp: Mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.80

Iroda: bet365

Kezdés: 20:30

 

Mire ez a találkozó elkezdődik, már jópár rangadón leszünk túl. Azonban könnyen lehet, hogy ez viszi majd a prímet, hab lesz a tortán ez az összecsapás. A 'tico és a Real is örülhetett tegnap, hisz a nagy rivális Barcelona ismét bukott, ezúttal a Sevilla verte el Neymarékat. Akármelyik együttes nyeri ezt a találkozót, beelőzi a Barcát, ez pedig óriási motiváció!

Jó kis bajnokságnak tűnik ez, hisz a nagyok nem sebezhetetlenek, a Real is kétszer botlott már, és a Barca is. A Villarreal és a Celta áll az élen, de meglepetésre a Depor és a Eibar is tapad a nagyokra.

Most pedig jöjjön a tipp, elvégre is ez a lényeg! Szóval hiába kapott kevés gólt ez a két együttes ebben a bajnoki kiírásban, a mi tippünk az, hogy ma kinyílik a gólzsák. Mind a Real, mind a hazai Atletico be fog találni!

Nem volt ez jellemző a közelmúlt meccseire, utolsó 5 tétmeccsüket nézve ez az opció egyszer jött volna be! Igen ám, de ma bátor játékra lesz szükség, hisz a cél a győzelem. Az Atleticónak nem feltétlenül az eszetlen rohanás hozta meg a sikereket, de amikor a Real Madrid az ellenfél, tud mutatni támadásban is ezt-azt a 'tico! Nem kell messzire menni, tavaly 4-0-ra nyert hazai pályán az Atleti a Real Madrid ellen!

A Blancóknál nincs ott Pepe, Ramos játéka is erősen kérdéses. Varane még csak-csak, de ha Nacho játszik, ő nagyon nincs most a toppon. Hátul tehát nem lesz 100%-os a Real, ahogy elöl sem. Jamest viszont Isco, Bale-t Jesé pótolhatja, vagy ha stabilabb csapat akar Benitez, akkor Kovacic játszik majd.

Az Atletinél Godin párja idén Giménez, Miranda eligazolása óta ez a páros játszik, amikor csak tud. Nem is rosszak, de hát most Ronaldót kell megállítani, az meg nem egyszerű. Felipe Luis sincs a toppon, mióta visszatért, neki nagy mákja van, hogy nem Bale játszik ma a jobb szélen a Blancóknál. Koke hiányzik majd a Matracocok középpályájáról, Gabi mellett Tiago és fog szűrni. Mindketten elég fáradtak lehetnek, igen sokat játszottak már idén mindketten. Hazai oldalon a gólokról Griezmann és Torres gondoskodhat. Torres a hasonló meccseken gyakran megvillan, és Griezmannt sem kell félteni. A padról jöhet Jackson Martinez, ha netán ma gólt lőne, azzal igen sokat annak érdekében, hogy a szurkolók jobban megkedveljék, mert eddig nem villogott.

Remek kis derbi lesz ez, ami egyben rangadó is. Már a hétközi BL-meccseken is látszott, hogy mindkét együttes erre a meccsre fókuszál, óriási összecsapás lesz, ahol bizony mindkét együttes minimum egy gólt talál majd! A bet365 erre az opcióra 1.80-as oddsal fizet, lelkük rajta...

Címkék: sportfogadás, tipp,