Sportfogadás tippek: Atletico Madrid - Qarabag

2017-10-31
Az Atletico Madrid egyelőre cudarul áll csoportjában, és ha kedden nem veri el a Qarabag együttesét, akkor valószínűleg a továbbjutásnak is búcsút inthet.

Atletico Madrid - Qarabag

Online sportfogadás tipp: Atletico góljai 2.5 felett

Unibet odds: 1.90

Kezdés: kedd, 20:45

 

Az Atletico három meccs alatt mindössze két pontot gyűjtött össze a C csoportban. A Chelsea 7 ponttal áll az élen, a Róma 5 egységet gyűjtött össze. Szóval Simeone csapata győzelmi kényszerben van, főleg azok után, hogy legutóbb a Qarabag otthonában hagyott két pontot.

Az Atleti az azeri együttes ellen csak 0-0-t játszott, sokba kerülhet még, hogy azon a meccsen nem sikerült győzni Gabiéknak. Pedig a helyzetek megvoltak, de Sauléknak nem volt jó napjuk, semmit sem lőttek be, semmit sem váltottak gólra.

A Qarabag idegenben kevésbé acélos. Ugye ha idegenben játszik, akkor eleve gyámoltalanabb, más környezet, meg az utazás is számít. Kikapott a Kobenhavn ellen is, de már a csoportkörben a Chelsea ellen Londonban egy 6-0-ás verésbe futott bele. A Chelsea-nek akkor minden harmadik lövésére jutott egy gól, szóval egész jól sáfárkodtak a helyzetekkel a kékek.

Az Atletico otthon kikapott a Chelsea ellen, még egy hazai botlás nem fér bele. Ráadásul itt még a gólkülönbségnek is lehet szerepe a későbbiekben, így az sem árt, ha a Qarabagnak annyi gólt lő a 'tico, amennyit csak tud.

Egyébként így elsőre valóban nem tűnik egy acélos tippnek, hisz az Atletico 13 meccs óta nem lőtt egy találkozón legalább három gólt, de most nem tehet mást, mint nyer, és jól megszórja a Qarabag együttesét. Az azerieknek nem fog feküdni az Atleti fojtogató játéka. A Chelsea pár hete fél gőzzel rúgott egy hatost az Qarabagnak, legalább hármat az Atletico is összehoz majd.

Címkék: sportfogadás, tipp,