Sportfogadás tippek: Atletico Madrid - Malaga

2017-09-16
Az Atletico Madrid idén először játszik hazai pályán, de már nem a Vicente Calderón Stadionban, hanem az új létesítményben, a Wanda Metropolitanóban.

Atletico Madrid - Malaga

Online Sportfogadás tipp: Atletico Madrid győzelem

TippmixPro odds: 1.20

Kezdés: szombat, 20:45

 

Tuti tipp nem létezik (kivéve a bundákat, amiről persze csak a résztvevők tudják, hogy mi a tuti), de ez közel van a 10/10-hez. Szóval adott az Atletico Madrid, mely csapatot Simeone a legnagyobbak közé emelt. Az elmúlt években spanyol bajnokságot nyert, kétszer játszott BL-döntőt, szóval tényleg a világ egyik legjobb együttese. Idén a rajt picit döcögősen indult, a Gironát mintha nem vette komolyan az Atleti, aztán a Las Palmas kiütése után a Valencia ellen is csak egy 0-0 jött össze. Viszont minden meccsét idegenben játszotta a madridi együttes, most viszont hazatér.

Az ellenfél az a Malaga lesz, mely együttes pár évvel korábban top csapatnak számított, de elvágták a pénzcsapot, mára pedig ott tartunk, hogy az andalúz együttes egyike a kiesőjelölteknek. Egyre gyengébb a keret minősége, nyáron rutinos védők hagyták abba a focit, legalábbis ilyen szinten a profi futballt. Eligazolt Kameni, aki évekig védte a Malaga kapuját, rá mindig lehetett számítani. Sandro sem itt játszik már, és bár ez a legkisebb probléma, de úgy összességében elmondható, hogy legjobb esetben is középcsapattá szelídült a Malaga. Idén a rajt pocsékra sikeredett, három meccsből mindhármat sikerült elveszíteni, és őszintén szólva fura lenne, ha ezen a találkozón az Atleti ellen sikerülne pontot szerezni.

Az előző idényben a Matracosok oda-vissza verték a Malagát, egyszer 0-2 és 4-2 arányban. Most végre ismét Madridban játszhat az Atleti, méghozzá egy stadionavató bajnokin. Ez az a meccs, melyből a Malaga nem jöhet ki jól, hisz egyrészt a hazai csapatnak egy ilyen meccsen nem 100, de 110%-ot illik nyújtani, másrészt össze sem hasonlítható a keretek minősége. Ez az Atletico (a sok iksz ellenére) egyike a világ legjobb csapatainak. A Malaga viszont nagyon maga alatt van, és idegenben amúgy sem szokott csillogni az andalúz együttes. Képtelenség, hogy a vendég-együttes pontot szerez, már az bravúr lenne malagai részről, ha megúszná a nagyobb vereséget. Tavaly az Atletico 4-et lőtt otthon, könnyen lehet, hogy a Wanda Metropolitano Stadion első bajnokiján is kitömik Griezmannék Míchel mester csapatát.

Persze ez az 1.20-as odds nem túl vaskos, de van az a mondás, hogy aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli, úgyhogy mi most ezt az 1.20-at is megbecsüljük!

Címkék: sportfogadás, tipp,