Sportfogadás tippek: Atletico Madrid - Hapoel Tel Aviv

2012-11-22
Tegnap a BL-ben volt egy-két meglepi. Most is maradunk ezen a vonalon, megpróbáljuk kiszűrni, hol borulhat a papírforma!

 

Atletico Madrid - Hapoel Tel-Aviv

Tipp: Hapoel +3

Odds: 1.72

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Az Atletico Madrid és a Plzen 9-9 ponttal áll a B csoportban, és ha minden a papírforma szerint alakul, akár ma mindketten továbbléphetnek. Utolsó fordulóban pedig Plzen-Atletico, ott is elég lehet a döntetlen a 'ticonak.

A matracosoknál amúgy is rendre azokat a játékosokat kapnak lehetőséget, akik amúgy nem sűrűn. Arda Turan, vagy Falcao rendszeresen pihen, a 'tico így is menetel(t). Legutóbb már megütötték a bokájukat, hisz az Academica győzni tudott ellenük. Nagy baj azonban még így sincs.

Mi azt valljuk, belefér még egy botlás ;D

Az biztosnak tűnik, hogy Simeone ismét pihenteti a legjobbjait. Hétvégén ugyanis a 'tico a Sevilla ellen játszik igazán fontos bajnokit. Ugye a Sevilla bitang erős csapat, erről a Betis tudna beszámolót tartani... Aztán egy lazább kupameccs jön, és december első napján jön az a derbi, amit nagyon várnak Madridban! Megütközik a 'tico és a Real, szóval két ilyen fontos találkozó előtt Simeone nem fogja megkockáztatni, hogy Arda, Falcao, vagy a többi kulcsjátékos megsérüljön.

A Hapoelnek semmi esélye a továbbjutásra, egy pontjukkal nem sokra mennek négy kör után. Viszont ez nem azt jelenti, hogy eleve feltartott kezekkel utaznak Madridba. Izraelben most nem egyszerű a helyzet, talán nem is bánják, hogy el kellett utazni! Jó kérdés, milyen lelki állapotban lesznek, de ha egy játékos pályára lép, akkor a kezdő sípszó után már csak a meccs van, és az, hogy nyerni kéne!

Erősebb csapat az Atletico, ez nem vitás, de nem fognak megszakadni. Az Academica elleni két találkozó is mutatja, hogy nem feltétlenül akarnak megverni mindenkit 4-5 góllal, még akkor sem, ha amúgy bennük van az is!

Túl szép a Hapoel oddsa, hogy sima meccs legyen! Ez a +3-as hendi még azt is elbírja, hogy kettővel nyerjen a hazai csapat.

 

Sok sikert a tipphez!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,