Sportfogadás tippek: Atletico Madrid - FC Barcelona

2015-05-17
Tavaly a Barcelona otthonában lett bajnok az Atletico, idén ez pont fordítva lehet! Ha a katalán együttes ma győzni tud, akkor megnyeri a 2014/15-ös szezont.

Atletico Madrid - FC Barcelona

Tipp: 2 gól felett AH

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

Mindkét csapat számára téttel bíró meccs, de azért nem akkora a tét, hogy csak óvatoskodást lássunk, és nulla focit. Az Atletico azért küzd, hogy a 3. helyet megtartsa, és automatikusan a BL főtáblára kerüljön, a Barca pedig azért, hogy bajnok legyen. Meg kell jegyezni, a vendég-együttes úgy is bajnok, ha ma este nem nyer a Real Madrid. De belefér az is, hogy a Barca kikap, az utolsó fordulóban otthon fogadja a Deportivót, ott lehetne javítani.

Persze ne gondoljuk, hogy a katalánok ma ki akarnak kapni, nem lenne jó az utolsó meccsre bízni mindent. A Barcelona éles, mindenki bevethető, nincs eltiltott, szóval igencsak jó helyzetben van a Blaugrana. Éles a csapat, hisz a bajnokságban az utolsó fordulóig élesnek kellett maradni, és ugye ott a BL-döntő, meg a Király Kupa döntője. Triplázásra készülnek Messiék, és jó esély van rá, hogy sikerül.

Az Atletico persze nem fogja ingyen adni a bőrét, hisz ahogy írtuk, számára sem mindegy, hogy ma nyer, vagy nem. Jó hír, hogy az Atletinél sincs hiányzó, egyedül Tiago lesz az, aki eltiltás miatt nem játszik,de Suarez, mármint Mario, ugyanolyan jó teljesítményre képes.

Az Atletico egy remek együttes, és ne feledjük, utolsó hazai meccse a madridiaknak. Mindent bele fognak adni Ardáék, hogy gólt, gólokat lőjenek, hisz a Barca ellen vélhetően kell 2-3 gól a sikerhez. Nehezen elképzelhető ugyanis, hogy a Messi-Neymar-Suarez trió gólok nélkül hagyja el a pályát. Bizony, ez a történelem egyik legerősebb csatártriója, nincs az a védelem, amely most képes lenne határt szabni a Barca szárnyalásának. Az Atleti pedig a pontrúgásokban bízhat leginkább, láthattuk a Barca BL-meccsét Münchenből, a Bayern első gólját Benatia bólintotta szögletrúgás után. Pique és társai olyan egyedül hagyták Benatiát, hogy edzéskörülmények között sem fejelhetett volna tisztábban. Márpedig a 'ticónál Miranda és Godin mellett mondjuk Raul Garcia vagy Mandzukic sem fejel épp rosszul. Tavaly is Godin fejesgólja ért bajnoki címet az Atletinek, nem lenne meglepő, ha az uruguayi ma is bólintana egyet.

Sok sikert, és jó szórakozást mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,