Sportfogadás tippek: Atletico Madrid - Elche

2014-04-18
Az Atletico Madrid a BL mellett a spanyol bajnoki címet bezsebelné. Ehhez négy meccset kell nyernie Simeone csapatának a hátralévő ötből. Az Atleti mestere öt külön döntőként tekint ezekre a bajnokikra.

Atletico Madrid - Elche

Tipp: Atletico

Odds: 1.20

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Tavaly, nevember 30-án Elchében 2-0-ra nyert az Atletico Madrid. Most is hasonló eredményre számíthatunk, bár ma Diego Costa aligha szerez gólt. Costa legutóbb a Getafe elleni bajnokin sérült meg, amikor nekicsúszott a kapufának. A sérülése végül nem lett annyira súlyos, mint amilyennek elsőre tűnt, de a mai bajnokit kihagyja a spanyol támadó. Nem játszik Arda Turan sem, de az Elche ellen ki kell bírnia az Atletinek ezen két játékos hiányát. Ardát Sosa vagy Raul Garcia tudja helyettesíteni, Diego Costát pedig a másik Diego, Ribas pótolhatja.

A vendégeknél Edu Albacar és Alvaro nem játszhat, de Aarón Niguez és Manu del Moral sem egészséges. Mondjuk utóbbi szinte sosem az, rendkívül sérülékeny játékos.

Az Atleti rendkívül egységes csapat, és komolyan elhiszi magáról, hogy meg tudja előzni a Realt és a Barcát. Simeonéék a BL-re is figyelnek, ettől függetlenül Ardát és Costát kivéve mindenki pályára lép, aki számít. Itt nem lesz pihentetés, a lehető legerősebb Atletico lép pályára. Márpedig ha ez így lesz, a Vicente Calderónban az Elche totálisan esélytelen. Kontroll alatt tartja majd a meccset az 'tico, lő 1-2 gólt, és behúzza a meccset.

Itt az esély az Atleti előtt, hogy spanyol bajnok legyen. Hatalmas teljesítmény lenne, ha a két gigasztárokkal teletűzdelt csapatot meg tudná előzni, de az az egység, amit ez a csapat képvisel, az tényleg egészen különleges. A jó forma adott, képtelenség tűnik az Elche pontszerzése, az Atletico utolsó 7 meccséből hatszor gólt sem kapott.

Várható kezdőcsapatok:

Atletico:Courtois, Felipe Luis-Miranda-Godin-Juanfran-Gabi-Koke-Mario Suarez-Raul Garcia-Diego Ribas-Villa

Elche: Manu Herrera-Damian Suarez-Botia-Pellegrin-Sapunaru-Rivera-Sanchez-Coro-Marquez-Fidel-Herrera

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,