Sportfogadás tippek: Atletico Madrid - Chelsea

2014-04-22
Kedden és szerdán rendezik a 2013/14-es BL kiírás két elődöntőjét. Ma az Atletico Madrid a Chelseat, szerdán a Real Madrid a Bayern Münchent fogadja.

Atletico Madrid - Chelsea

Tipp: 2.5 gól alatt

Odds: 1.53

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

Akárhol olvasunk előzetest a meccsre külföldi portálokon, mindenhol a 'defense' és 'tactic' szavak köré épül a cikk. Mindenhol azt emelik ki, Mourinho és Siimeone taktikája megöli majd a futballt. Való igaz, tényleg nem számíthatunk gólparádéra.

Az Atletico Madrid az a csapat, amely még nem kapott ki az idei BL-kiírásban. Talán most sem fog. Simeone olyan együttest épített, amelynek a kapuját bevenni szinte lehetetlen. Az Atletico védelmét jól jellemzi, hogy utolsó 8 bajnokijából 7-et lehozott úgy a csapat, hogy nem kapott gólt. Elképesztően jó a hátvédsor, jó a kapus, és jó a csapatvédekezés is.

A Chelsea egy jó csapat, de ezt az Atleticót faltörő kossal sem könnyű feltörni. Azt se feledjük, hogy egy jó 0-0 a hazai csapat számára sem tragédia. Az Atletinek sokkal fontosabb az, hogy ne kapjon gólt, mint az, hogy rúgjon.

Az UEFA döntése alapján Courtois hiába a Chelsea játékosa, védhet ebben a párosításban. Játszik a Madrid védelmében az a négyes, amelytől rettegnek Európa csatárai. Juanfran-Miranda-Godin-Felipe Luis. Ez a négyes, melyet mattolni szinte lehetetlen. Játszik Gabi és Koke is, aki a középpálya stabilitását adja. Ha gólt szeretne lőni a Chelsea, nem lesz könnyű dolga.

Persze az Atletico Madrid sem arról híres, hogy hint 4-5 gólt. Általában 1-2 rúgott góllal nyeri meccseit a csapat, de nincs is szüksége több góra, ha nem kap egyet sem.

Várható kezdőcsapatok:

Atletico:Courtois-Juanfran-Miranda-Godin-Felipe Luis-Koke-Gabi-Thiago-R. Garcia-Villa-Diego Costa

Chelsea: Cech-Azpilicueta-Cahill Terry-Cole-David Luiz-Lampard-Willian-Oscar-Hazard-Torres

A kevés gól mellett szolgál indokként Torres személye, aki az Atleticóban még a góljairól volt híres, ám brit pályafutása inkább a mémekről, szól. Nagy helyzetpazarló a 'Kölyök' becenévre hallgató támadó. Az biztos, hogy lesz tempó, lesz feszültség és izgalom a meccsben, de ez a 2.5 gól alatt opció nagyon kínálja magát.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,